Ασύλληπτος θρήνος για την Έλλη Στάη - Το σπαρακτικό "αντίο"

Η ανάρτηση που «λυγίζει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος για την Έλλη Στάη - Το σπαρακτικό

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Δημήτρης Κατσίμης, πρώην σύζυγος της Έλλης Στάη και ο θρήνος είναι ασύλληπος. Το "αντίο¨ της... σπαρακτικό.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του γιου της.

«Δημήτρη,

Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες.

Το «μας λείπεις», είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις....

Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή.

Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση μόνο γι αυτούς που έχουν πολλά να πουν.

Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογραφος και διανοούμενος και βαθειά παιδευμένος και ρομαντικός ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος.

Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι αυτά.

Εγώ κρατάω για το τέλος , τη βαθειά καλοσύνη σου για τους άλλους που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μην βλέπουν πέρα από τη σκιά τους.

Εσυ βλεποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων , προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας. Κάπως έτσι σε βλέπω να λες «έλα Ελλακι , μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε .....Όλα καλά.....Σε αγαπάμε , μας συντρόφεψες σε όλα , γι αυτό ναι ...Όλα καλά ...όπως το ήθελες.», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ράγισε καρδιές η Έλλη Στάη - Ο θάνατος που την «τσάκισε»

Καρδιές ράγισε η Έλλη Στάη με μια της ανάρτηση. Μίλησε για το θάνατο που την «τσάκισε» ψυχολογικά όταν τον έμαθε. Το κείμενο της, είναι πολύ συγκινητικό.

Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Αλέφαντος σε ηλικία 81 ετών. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο εκπλιπών έδωσε αρκετές συνεντεύξεις, ωστόσο λίγες είχαν συζητηθεί όσο εκείνη που είχε παραχωρήσει στην Έλλη Στάη.

Η δημοσιογράφος με ανάρτηση που έκανε στα social media αποχαιρέτησε τον Νίκο Αλέφαντο:

«Ένας ιδιαίτερος, αληθινός και ευθύς άνθρωπος. Μια από τις πιο ωραίες δημοσιογραφικές συναντήσεις και για μένα» έγραψε η Έλλη Στάη και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα απόσπασμα από εκείνη τη συνέντευξη.

Σε πελάγη ευτυχίας ωστόσο πλέει η Έλλη Στάη, η οποία καλωσόρισε το νέο μέλος της οικογένειας της στο Instagram με μια τρυφερή ανάρτηση. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό ο γιος της Μάρκος Κατσίμης και η σύζυγός του, Φαίη Κουτζούκου περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της παρουσιάστριας και θα «λιώσετε».