«Κάγκελο» ο Νίκος Μουτσινάς - Έχασε τα λόγια του στον αέρα του ΣΚΑΙ με αυτά που έλεγε η..

Έπαθε σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάγκελο» ο Νίκος Μουτσινάς - Έχασε τα λόγια του στον αέρα του ΣΚΑΙ με αυτά που έλεγε η..

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πλέον συνηθισμένος στις εκπλήξεις και στις αφίξεις που γίνονται από το πουθενά στο "Καλό Μεσημεράκι". Η σημερινή δεν ήταν παρά η αγαπημένη μας Μέγκι Ντρίο, η πολυσυζητημένη πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία κατάφερε πάλι να κάνει τον παρουσιαστή να χάσει τα λόγια του.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΙ πως γνωρίζει προσωπικά την Ρασέλ, την οποία όλοι παρουσιάζουν με την Μέγκι, ιδίως ο Αντρέας. Δήλωσε μάλιστα πως οι δυο κοπέλες είναι φίλες και πως γνωρίζονται από παλιά, κάτι που θα διαψεύσει στο μέλλον η Ρασέλ καθώς θα τονίσει πως είναι τσακωμένες. Έτσι, η Μέγκι προειδοποίησε το κοινό πως αυτό είναι απλώς ένα ψέμα και τίποτα παραπάνω.

Η πρώην παίκτρια του GNTM είπε χαρακτηριστικά: "Η Θεοδώρα Ρασέλ είναι φίλη μου, με ξέρει από παλιά και θα πει στο μέλλον στο GNTM ότι έχουμε μαλώσει και δεν ισχύει αυτό σας το λέω τώρα! Δεν έχουμε μαλώσει για να κόβουμε και τα ριάλιτι. Άλλο να θέλουμε να παίρνουμε τηλεθέαση και άλλο ότι έχουμε μαλώσει, δεν έχουμε μαλώσει!".

Τέλος, η Μέγκι αποκάλυψε και ποιος πιστεύει ότι θα αναδειχθεί νικητής φέτος.

Πανικός στο Καλό Μεσημεράκι - «Έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς

Κανονικός πανικός έγινε και σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι, καθώς στο πλατό εισέβαλε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία μπήκε και τα έκανε όλα... λίμπα! Μόλις είδε ο Νίκος Μουτσινάς τι ακριβώς συνέβη, έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Big Brother, η Αφροδίτη βγήκε από το σπίτι και πήγε να επισκεφθεί τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος άλλωστε τόσο καιρό σχολιάζει και με το παραπάνω τα όσα βλέπουμε στο ριάλιτι.

Ένας τοίχος γκρεμίστηκε και η Αφροδίτη μπήκε μέσα στο πλατό. Ο Νίκος Μουτσινάς πάγωσε μόλις την είδε και λίγο πριν φύγει, της έδωσε δώρο ένα τσαμπί με μπανάνες.

Βέβαια πριν από μερικές μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram. Δείτε εδώ τι έγραψε.

Νίκος Μουτσινάς Αφροδίτη