Η απίστευτη κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - «Σκάλωσαν» οι συνεργάτες της

Απρόοπτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η απίστευτη κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - «Σκάλωσαν» οι συνεργάτες της

Ένα αρκετό απρόσμενο και απρόοπτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αέρα της εκπομπής "Ευτυχείτε" αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου. Μια συγκεκριμένη κίνηση της παρουσιάστριας έκανε τους συνεργάτες της "σκαλώσουν" έντονα.

Συγκεκριμένα, λόγω της σημερινής ημέρας, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να εμφανιστεί ακόμη μια όμορφη και να φορέσει ένα συγκλονιστικό φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, τις οποίες βέβαια δεν φορούσε αλλά.. κρατούσε στα χέρια της!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την χτύπησαν και την τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να βγει ξυπόλητη στο πλατό κρατώντας τες στο χέρι. Οργισμένη η Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής!

Η Κατερίνα εξήγησε: «Χρόνια πολλά! Συγγνώμη που λέω Χρόνια πολλά και βλέπετε εσείς αυτό το πλάνο, αλλά με χτύπησαν τόσο που δεν μπορούσα να περπατήσω καν»!

κατερίνα καινούργιου περιστατικό

κατερίνα καινούργιου ξυπόλητη

Κατερίνα Καινούργιου: Δύσκολο το βράδυ για την παρουσιάστρια του "Ευτυχείτε" - Τι της συνέβη;

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην σημερινή της εκπομπή "Ευτυχείτε" δεν καλημέρισε με ιδιαίτερη χαρά τους συνεργάτες και τηλεθεατές της αφού το περασμένο βράδυ δεν κατάφερε να κοιμηθεί με ηρεμία.

Η αγανάκτηση της κατά την διάρκεια της εκπομπής ήταν αρκετά έντονη με αποτέλεσμα να διακόψει τη ροή και να κάνει μια εύλογη ερώτηση στους συνεργάτες της αναφορικά με την αιτία του εκνευρισμού της... δηλαδή τα κουνούπια!

Η παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα: «Σας τσιμπάνε και εσάς τα κουνούπια; Σκνίπες στο πρόσωπο, στο σώμα, στα πόδια… κοιμήθηκα και τα σκότωνα παντού. Τι γίνεται πού θα πάει αυτός ο Οκτώβρης; Τι είναι αυτό το πράγμα; Τι γλυκοαίματη που είμαι»!

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε έξαλλη on air - "Αρκετά.. τέρμα!"

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής δήλωσε φανερά τον εκνευρισμό της με αφορμή την πρόσκληση της Κατερίνας Ζαρίφη να πάει καλεσμένη στη νέα της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Την ευχαριστώ που με θέλει καλεσμένη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχω πάρει μία απόφαση να μην δίνω συνέντευξη… και ο λόγος που δεν δίνω, είναι γιατί εκτίθεμαι πολύ μέσα από την εκπομπή μου, οπότε δεν χρειάζομαι και παραπάνω έκθεση για προστασία και δικιά μου…

"Φέτος θα πάω σε μία μόνο εκπομπή και αυτή είναι στου Νίκου Μουτσινά και του το έχω πει και είναι κάτι διαφορετικό… Είναι μία εκπομπή με χιούμορ. Αν αναρωτιέστε λοιπόν γιατί δεν δίνω συνεντεύξεις και δεν κάνω εξώφυλλα, αρκετά! Τέρμα… Περνάμε σε άλλη φάση ζωής"!