Ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού απαγγέλει το πρώτο του ποίημα - "Λιώσαμε" όλοι

Αξιολάτρευτος ο μικρός Φοίβος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού απαγγέλει το πρώτο του ποίημα -

Η Αλίκη Κατσαβού καθημερινά μας επιβεβαιώνει πόσο καλή μητέρα είναι και πόσο πολύ αγαπάει το αγοράκι της, Φοίβο. Η ίδια επιλέγει να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμές της με τον Φοίβο σε καθημερινή βάση, ειδικότερα μετά τον χαμό του Κώστα Βούτσα. Μια πολύ γλυκιά ανάρτηση που έκανε προσφάτως ήταν αυτή του Φοίβου να απαγγέλει για πρώτη φορά ποίημα στο σχολείο του.

Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά είναι στο πλάι του γιού της σε όλες του τις στιγμές, νιώθοντας πολύ περήφανη και ευτυχισμένη. Μια τέτοια στιγμή, που καμάρωσε τον γιο της, ήταν και αυτή στην σχολική εορτή. Δείτε εδώ την συγκινητική φωτογραφία του Κώστα Βουτσά με τον Φοίβο!

Φοίβος βουτσάς ποίημα

«Τσάκισε» κόκκαλα η Αλίκη Κατσαβού - Η εικόνα του Κώστα Βουτσά που συγκλονίζει

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αλίκη Κατσαβού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πραγματικά συγκλονιστική εικόνα του Κώστα Βουτσά μαζί με τον μικρό Φοίβο, η οποία τσάκισε κόκκαλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός πολύ συχνά επιλέγει να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις ευτυχισμένες μέρες με τον Κώστα Βουτσά και κάθε φορά, καταφέρνει να προκαλεί συγκίνηση.

Αυτή είναι η εικόνα της Αλίκης Κατσαβού με τον Κώστα Βουτσά που «τσάκισε» κόκκαλα

Χθες βράδυ, η Αλίκη Κατσαβού θυμήθηκε μία σκηνή από το σπίτι της πριν από δύο χρόνια κατά την οποία, ο Κώστας Βουτσάς κάθεται στο γραφείο του και μπροστά του βρίσκεται ο μικρός Φοίβος. Δείτε εδώ μία φωτογραφία του γιου της που μοιράστηκε πριν από μερικές μέρες η ηθοποιός.

Κώστας Βουτσάς γιος

Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά

Κανονική ανατριχίλα προκάλεσε με τα λόγια της η Αλίκη Κατσαβού στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της. Η ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, Κώστα Βουτσά και για την απόφασή της να μην βγάλει ακόμα τα μαύρα.

«Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε.

Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: "δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα". Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα», έγραψε χθες σε μία ανάρτησή της η Αλίκη Κατσαβού.

Μετά από πολλά μηνύματα που δέχθηκε, η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει και να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο εξακολουθεί να φοράει μαύρα, παρόλο που βρίσκεται σε αρκετά νεαρή ηλικία και ο σύζυγός της έχει φύγει από τη ζωή εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ πριν από λίγο καιρό μίλησε για τις σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο του Κώστα Βουτσά που προκάλεσε ανατριχίλα

«Ευχαριστώ για την αγάπη σας! Δεν είμαι ακόμα έτοιμη, να βγάλω τα μαύρα, κι όχι γιατί με απασχολεί τι θα πει ο κόσμος. Υπόσχομαι όμως να προσπαθήσω για χάρη του παιδιού», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτησή της.