Στα πιο αδύνατα της η Βάσω Λασκαράκη - Πόζαρε στο φακό του Λευτέρη Σουλτάτου

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα πιο αδύνατα της η Βάσω Λασκαράκη - Πόζαρε στο φακό του Λευτέρη Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη μας έχει συνηθίσει σε πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις. Το περασμένο καλοκαίρι φάνηκε η ηθοποιός να έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά, παραμένοντας όμως πανέμορφη και στυλάτη. Ωστόσο, μια που τα πήρε μια που τα έχασε μιας και με την τελευταία της φωτογραφία φαίνεται εξαιρετικά αδυνατισμένη.

Η αγαπημένη ηθοποιός διάλεξε να φορέσει και να αναδείξει φανταστικά ένα total white σύνολο, αρκετά καθημερινό και αθλητικό, μιας και ποζάρει στη φύση, ανάμεσα στα δέντρα. Το σχόλιο του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε viral στο Instagram

Δείτε την φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη από τον Λευτέρη Σουλτάτο

βάσω λασκαράκη φωτογραφία

βάσω λασκαράκη αδύνατη

«Έριξε» το Instagram το βίντεο της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να ανεβάσει ένα επικό βίντεο μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Λευτέρη Σουλτάτο, και όπως μπορείτε να φανταστείτε κατάφερε για ακόμα μία φορά να «ρίξει» το Instagram.

Η ηθοποιός είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τον σύζυγό της καθώς και με την αξιολάτρευτη κόρη της - δείτε εδώ.

Αυτό είναι το βίντεο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου που «έριξε» το Instagram

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο κατά το οποίο φαίνεται πως ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν περνάει και τόσο καλά ενώ περιμένει στην κίνηση.

Από τη μεριά της βέβαια η Βάσω Λασκαράκη το διασκεδάζει και χορεύει ενώ ο γνωστός σεφ δείχνει να έχει αγανακτήσει.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Παθιασμένο φιλί στο στόμα για Σουλτάτο και Λασκαράκη - Φωτογραφίες από το βράδυ των γενεθλίων της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας η Βάσω Λασκαράκη έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους φίλους, την κόρη της και φυσικά τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες και σε μια από αυτές καταγράφηκε το πιο παθιασμένο τους φιλί.

Τρεις, όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα, οι τούρτες που έσβησε στα γενέθλιά της η Βάσω Λασκαράκη και όλες όπως φαίνεται από τα χεράκια του αγαπημένου της Λευτέρη!

Φωτογραφίες από την βραδιά γενεθλίων της Βάσως Λασκαράκη - Το παθιασμένο φιλί

Σουλτάτος λασκαράκη γενέθλια

Λασκαράκη Γενέθλια

Λασκαράκη ηλικία

Σουλτάτος Λασκαράκη παθιασμένο φιλί