Με μάσκα η Κρυσταλλία στον αέρα του The Booth λόγω εγκυμοσύνης - «Συγγνώμη αλλά...»

Τηρεί όλα τα μέτρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με μάσκα η Κρυσταλλία στον αέρα του The Booth λόγω εγκυμοσύνης - «Συγγνώμη αλλά...»

Διαφορετικά ξεκίνησε η εκπομπή του OPEN "The Booth" καθώς η Κρυσταλλία καλωσόρισε τους τηλεθεατές φορώντας μάσκα. Σε λίγο καιρό η αγαπημένη μας τραγουδίστρια θα γίνει μανούλα για αυτό και προσπαθεί να τηρήσει από μεριάς της όλα τα μέτρα για τον κορωνοιό.

Η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Τετάρτης και κατά την έναρξη της εκπομπής, δήλωσε: «Εγώ με τη μάσκα παιδιά, σήμερα, συγνώμη… Δεν γίνεται διαφορετικά! Πρέπει να πάρω και γω τα δικά μου τα μέτρα από αυτές εδώ τις μην πω».

Μέσα σε όλα, μάλιστα, και με αφορμή ένα μήνυμα τηλεθεάτριας, η Κρυσταλλία αποκάλυψε πως δεν φοράει κραγιόν. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βάλει κραγιόν. Θα το είχατε δει από μέσα»! Δείτε την να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Εκτός The Booth η Κρυσταλλία - Τι συνέβη

Στο σημερινό The Booth αντί για 4 εμφανίστηκαν 3 παρουσιάστριες! Εκτός πλατό, λοιπόν, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κρυσταλλία Ρήγα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πήρε το "βάρος" πάνω της να αποκαλύψει στους τηλεθεατές τι ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η Πηνελόπη η Κρυσταλλία επρόκειτο να κάνει μια εξέταση που απαιτείται στην εγκυμοσύνη, η οποία είναι αρκετά χρονοβόρα και για τον λόγο αυτό έπρεπε να λείψει σήμερα. Από αύριο θα βρίσκεται κανονικά στην θέση της.

Κρυσταλλία: "Μην κάνουμε τους μάγκες!" - Τα πρώτα λόγια στον αέρα του The Booth για την περιπέτεια της υγείας της

Μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η Κρυσταλλία νωρίτερα μέσα στην ημέρα εμφανίστηκε κανονικά στον αέρα της εκπομπής The Booth του Opentv και θέλησε να πει δυο λόγια για όλα όσα έζησε.

«Καλησπέρα, καλησπέρα, τα καταφέραμε! Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Εδώ η Πηνελόπη (Αναστασοπούλου) δεν μου μιλάει πλέον. Την ευχαριστώ πάντως για ό,τι έκανε για εμένα. Νέα παιδιά, άμυαλα. Μην κάνουμε τους μάγκες πολλές φορές. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τα κορίτσια μου τα ευχαριστώ πάρα πολύ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κρυσταλλία.

«Να πούμε πως οι γυναίκες που είναι σε ενδιαφέρουσα θα πρέπει λίγο να προσέχουν και τι τρώνε και να μην κουράζονται», συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η Σοφία Μουτίδου από την άλλη δήλωσε σοκαρισμένη, όχι μόνο που έμαθε πως η Κρυσταλλία βρέθηκε στο νοσοκομείο αλλά επειδή το έμαθαν από τα Μέσα.