Εξαντλημένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από τον κορωνοϊό στον αέρα του Πάμε Δανάη: "Είμαι διαλυμένη! Έχω πολλούς..."

Όσα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξαντλημένη η Ελιάνα Χρυσικοπούλου από τον κορωνοϊό στον αέρα του Πάμε Δανάη:

Μπορεί η Ελιάνα Χρυσικοπούλου να περνάει τον κορωνοϊό με τα πιο ελαφριά συμπτώματα αλλά δεν παύει να αισθάνεται εξαντλημένη από την αρρώστια αυτή. Στον αέρα του Πάμε Δανάη τα εξομολογήθηκε όλα το πρωί της Πέμπτης.

Έχει έντονους πονοκεφάλους, ειδικά τις δυο τελευταίες ημέρες και με τα παυσίπονα που παίρνει της περνάει το πολύ για μια ώρα και μετά είναι πάλι το ίδιο. Όπως η ίδια δήλωσε, είναι διαλυμένη, είναι 14 ημέρες με τα παιδιά της κλεισμένη στο σπίτι! Ευτυχώς δεν έχει πυρετό καθόλου αλλά έχει χάσει την γεύση και την όσφρησή της, κάτι που όπως αποκάλυψε μπορεί να κάνει και δυο μήνες να επανέλθει η κατάσταση αυτή.

Δείτε την συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί πως κρούσμα κορωνοϊου βρέθηκε και στον ΣΚΑΙ! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.

Εξελίξεις με την υγεία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου - Η ανακοίνωση στον αέρα του Πάμε Δανάη στο MEGA

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με αποτέλεσμα να λείπει από το πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη. Σήμερα, ωστόσο, βγήκε στον αέρα του MEGA και μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της.

Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε μέσω skype μέσα από το σπίτι της όπου βρίσκεται σε καραντίνα και αποκάλυψε τα συμπτώματα που έχει. Έτσι έκανε γνωστό πως είναι θετική στον ιό.

«Είναι ίδια πάνω κάτω τα πράγματα. Έχω ακόμα πολύ έντονο μπούκωμα και δεν μυρίζω καθόλου, δεν έχω γεύση καθόλου. Ευκαιρία να φάω όλα τα υγιεινά που δεν μου άρεσαν. Τα μπρόκολα, κουνουπίδια…», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.