Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για το Μάτι - " Έπεσε κάτω και έβαλε τα κλάματα η..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η μαρτυρία της για το Μάτι -

Η Νίκη Βίσση αδερφή της Άννας Βίσση έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Love It στον ΣΚΑΙ όπου και μίλησε για την περιπέτεια που έζησαν πριν απο 2 χρόνια στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Η πυρκαγιά άγγιξε και το δικό τους σπίτι κάτι που έφερε τα πάνω κάτω σε ολόκληρη την ζωή τους.

Η ίδια πιο αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μπορούσε να συμβεί τέτοιο κακό σε έναν τόπο δίπλα στη θάλασσα. Ο άντρας μου βγήκε έξω από το σπίτι με το μαγιό. Πρόλαβε να πάρει μόνο το κινητό του.

Μένουμε στο υπόγειο του παλιού σπιτιού, το οποίο “έζησε” από τη φωτιά. Είχε καεί το μισό υπόγειο, το επισκευάσαμε μόνοι μας. Δεν θέλαμε να μείνουμε αλλού. Δίπλα από το σπίτι μας έχουμε ένα μικρότερο ξύλινο που δεν άγγιξε η φωτιά.

Οι οικογένειές μας μας στάθηκαν. Για αρκετά καιρό μέναμε στην Άννα. Όλη μου η οικογένεια μου έλεγε να φύγουμε, γιατί κάθεστε στα καμένα; Είμαστε σκληροπυρηνικοί Ματιώτες. Η μεσαία μου κόρη μόλις αντίκρυσε το καμένο σπίτι έπεσε κάτω και έβαλε τα κλάματα», είπε η Νίκη Βίσση. Ωστόσο δείτε γιατί λύγισε στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου

Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η δήλωση της για τη φωτιά στο Μάτι - "Μένω στο υπόγειο..."

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου έχασαν τη ζωή τους 102 άνθρωποι. Σήμερα, η αδερφή της Άννας Βίσση, η Νίκη Βίσση, ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής, μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί στο Οn Time και την Σάσα Σταμάτη.

«Εγώ μένω στο Μάτι γιατί ήταν η μόνιμη κατοικία και ζούσα από το 1995 εκεί με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Έχουμε πάρει άδεια και ξαναχτίζουμε το σπίτι. Μένω στο υπόγειο του σπιτιού μου, που είχε καεί κι αυτό και το έφτιαξα.

Υπάρχει όμως κόσμος που εδώ και δύο χρόνια περίπου ταλαιπωρείται με γραφειοκρατικές διαδικασίες και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην ανοικοδόμηση της κατοικίας τους. Υπάρχουν ακόμα οικογένειες με παιδάκια που μένουν στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, όπου κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτοί να φύγουν από εκεί καθώς θα λήξει η διορία.

Το μεγαλύτερο θέμα είναι ότι οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν δικαιωθεί ακόμα, δηλαδή δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη. Ακόμα, συγκινεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την δήλωση του για το Μάτι!

Εγώ σαν Νίκη περιμένω αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν ανθρώπους να δικαιωθούν, θα ήθελα πάρα πολύ οι υπεύθυνοι που κατηγορούνται να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει και εννοείται οι υπόλοιποι άνθρωποι που έχασαν τις περιουσίες τους να συνεχίζουν να έχουν μια καθημερινή κανονική ζωή όπως είχαν», είπε η Νίκη Βίσση.