Θετικός στον κορωνοϊό ο Τρύφωνας Σαμαράς - Η ανακοίνωση στο instagram με βίντεο!

Αναλυτικά η δήλωση του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Τρύφωνας Σαμαράς - Η ανακοίνωση στο instagram με βίντεο!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως θετικός στο κορωνοϊό είναι Τρύφωνας Σαμαράς! Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Να θυμίσουμε πως είχε βρεθεί ακόμα ένα θετικό κρούσμα στο J2US και έτσι για προληπτικού λόγους έκαναν όλοι τεστ κορωνοϊού.

Η ανάρτηση του Τρύφωνα έχει ως εξής:

«Καλό σας βράδυ. Δυστυχώς σήμερα πριν από λίγο διαγνώστηκα ότι είμαι θετικός στον Covid. Παρά τα τόσα τεστ που κάναμε στο J2US και στο Style Me Up είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσεις. Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό αλλά όλα καλά. Σας αγαπώ καλό βράδυ.»

τρυφωνας σαμαρασ κορωνοιοσ

Style Me Up: Η λιποθυμία του Τρύφωνα και τα παρασκήνια του show

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" και αναφέρθηκε στη πρόσφατη λιποθυμία του στα παρασκήνια της εκπομπής Style me up!

Ο γνωστός κομμωτής των διασήμων και κριτής αποκάλυψε στην κάμερα το πρόβλημα που έχει με το έντερό του και αυτό τον έκανε να μην αισθάνεται καλά και λιποθύμησε.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι του ανέβηκε και ο πυρετός και φοβήθηκε για κορωνοϊό. Όλα όμως πήγαν καλά, όπως φαίνεται και ξεπέρασε το πρόβλημα σύντομα.

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν επίσης η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος.

Ανατροπές, χιούμορ και καλή διάθεση είναι λίγα από αυτά που συμβαίνουν στην νέα εκπομπή μόδας του Open "Style me up". Δείτε εδώ όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα!