Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιακή η αλλαγή στα μαλλιά της - Έγινε...ραπουνζέλ!

Δείτε τη!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εντυπωσιακή η αλλαγή στα μαλλιά της - Έγινε...ραπουνζέλ!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλάι του συντρόφου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Οι δυο τους πια δεν κρύβουν την σχέση τους. Η Κωνσταντίνα μαζί με τις αλλαγές στην ζωή της θέλησε να κάνει και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Μάλλον αυτή η περίοδος της πάει πολύ καλά και χρειάστηκε να αλλάξει και το look της! Την είδαμε λοιπόν όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Με πολύ μακριά μαλλιά εμφανίστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θυμίζοντας Ραπουνζέλ! Δείτε ακόμα την Κωνσταντίνα στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της με τον νέο της σύντροφο.

σπυροπούλου μακριά μαλλιά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Που θα την δούμε;

Στην σημερινή εκπομπή Pop up στον Alpha έγινε η αποκάλυψη από την Φωτεινή Πετρόγιαννη πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα επιστρέψει στην τηλεόραση!

Η Κωνσταντίνα λείπει αρκετό καιρό από την τηλεόραση και αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να την δουν στην παρουσίαση ξανά.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε αναζήτηση μαζί με τα κανάλια της εκπομπής που θα της ταιριάξει.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι υπάρχει έντονη συζήτηση για να κάνει εκπομπή από Γενάρη όχι στο open αλλά έχει ανοιχτεί και σε άλλα κανάλια…» είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη φωτογραφία με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι γεγονός - Η αγκαλιά και το φιλί

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι πλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Το ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους μήνες δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της σχέσης του, κάτι άλλωστε που φανερώνεται και από τις συχνές κοινές του εξόδους.

Μέχρι σήμερα αν και κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή τη σχέση, ήταν πολλές φορές που τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο επιχειρηματίας πρόσθεταν ο ένας το όνομα του άλλου σε διάφορα instastories.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση δημοσιεύοντας την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της. Στη φωτογραφία αυτή τους βλέπουμε αγκαλιασμένους με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να τη φιλά τρυφερά στα μαλλιά.

“Nighty night ” ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σπυροπούλου Στακοκωστόπουλος