Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε τεστ κορωνοϊού - Όσα δήλωσε

Δείτε το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσαλίκης: Έκανε τεστ κορωνοϊού - Όσα δήλωσε

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την ανακοίνωση πως στην ομάδα του J2US βρέθηκε θετικό κρούσμα θέλησε και ο ίδιος να κάνει τεστ κορωνοϊού.

Πολλοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι του του show που θέλησαν να κάνουν με την σειρά τους τεστ για προληπτικούς λόγους.

Έτσι και ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε με τους φίλους του στον προσωπικό του λογαριασμό την διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα.

τσαλίκης κορωνοιος

Να θυμίσουμε πως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος το ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

J2US: 6 κρούσματα στο show - Συναγερμός στο OPEN

Συναγερμός έχει σημάνει στο OPEN και το Just the 2 of us αφού σύμφωνα με τον Νίκο Κοκλώνη έχουν βρεθεί θετικά 6 κρούσματα κορωνοϊού.

Αναλυτικά, την προηγούμενη εβδομάδα είχα βρεθεί θετικά δυο κρούσματα στο show γεγονός που αναστάτωσε τόσο το κανάλι όσο και τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί το Live του Σαββάτου ενώ υπέβαλε όλους τους εργαζομένους αλλά και τους συμμετέχοντες του show σε τεστ.

Σήμερα λοιπόν όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο - βρέθηκε θετικός και ο Τρύφωνας Σαμαράς - ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό. Εν συνεχεία έγινε γνωστό πως υπάρχουν συγκεντρωτικά 6 κρούσματα στο show σύμφωνα με τον Νίκο Κοκλώνη.

Δέσποινα Βανδή: Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό - Ποια η κατάστασή της

Στο Just the 2 of us βρέθηκε κρούσμα κορωνοϊού οπότε ήταν αναγκαίο όλοι να κάνουν τεστ! Μια από αυτούς ήταν και Δέσποινα Βανδή η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιοποίησε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Τα αποτελέσματα του τεστ κορωνοϊού της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, η κριτής του show τραγουδιού πήγε σήμερα μαζί με τον σκηνοθέτη του J2US και κουμπάρο της, Κώστα Καπετανίδη να κάνουν προληπτικά το τεστ του κορωνοϊού. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας ανακοίνωσε μέσα από τα Instagram Stories της πως βγήκε… Covid free, δηλαδή αρνητική στον κορωνοϊό.

βανδή κορωνοιος