The Bachelor: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Ατζελίνα και Μαρίνα - "Κλάψε!"

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Ατζελίνα και Μαρίνα -

Στην σημερινή δοκιμασία στο Bachelor οι παίκτριες έπρεπε να χωριστούν σε ομάδες και να τρέξουν έναν στίβο μάχης! Στο τέλος όμως του παιχνιδιού Μαρίνα και Ατζελίνα ξεσήκωσαν τους πάντες με τις φωνές τους!

Στο τέλος του στίβου η ομάδα της Μαρίνας κέρδισε όμως ο Παναγιώτης ζήτησε απο την Νικόλ που βρισκόταν στην ίδια ομάδα να βγουν σε ατομικό ραντεβού. Αυτό φυσικά δεν το άντεξε η Μαρίνα και ξέσπασε σε κλάματα.

Τότε ήταν που η Ατζελίνα "τα πήρε" και ξεκίνησε να της φωνάζει "Κλάψε, κλάψε!" και πως κάνει σαν παιδί. Τα πράγματα φούντωσαν και οι δυο τους ξεκίνησαν έναν καυγά χωρίς προηγούμενο! Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει πως ξόδεψε ένα εκατομμύριο ευρώ σε...

The Bachelor: Σάστισαν με την νέα παίκτρια - Οι απειλές και τα πυρά εναντίον της!

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες του The bachelor αφού στο σημερινό επεισόδιο έκανε την εμφάνισή της μία νέα παίκτρια.

Την λένε Άννα και είναι μόλις 19 χρονών, μάλιστα σπουδάζει βοηθός φαρμακοποιού.

Όταν εμφανίστηκε η νέα παίκτρια Οι παλιές σοκαρίστηκαν και ξεκίνησα να πετάνε πυρά εναντίον της. Οι απειλές δεν σταμάτησαν και οι μπηχτές εναντίον της για να την τρομοκρατήσουν δεν είχαν τελειωμό.

Η ίδια όμως φαίνεται να είναι αρκετά προετοιμασμένη για το κλίμα και απάντησε σε όλα με τον τρόπο της.

Στο τέλος ο Παναγιώτης της ζήτησε να μιλήσουν και ιδιαιτέρως!

The Bachelor: Σοβαρό ατύχημα για Παναγιώτη και Ραφαέλα - Πήγαν στο νοσοκομείο

Πολύ σοβαρό ατύχημα είχαν σήμερα στο Τhe bachelor ο Παναγιώτης και η Ραφαέλα από πτώση από τα άλογα τους. Οι δύο τους πήγαν στο νοσοκομείο σοκάροντας όλες τις παίκτριες.

Κατά τη διάρκεια της ιππασίας το άλογο της Ραφαέλας σηκώθηκε στα δύο πόδια με αποτέλεσμα να την ρίξει κάτω και όσο ο Παναγιώτης προσπάθησε να την προστατέψει έπεσε και ο ίδιος και χτύπησε πολύ σοβαρά το πόδι του.

Άμεσως παρευρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο, όλοι ήταν σοκαρισμένοι οι δυο τους πήγαν στο νοσοκομείο ώστε να τους παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.