Θοδωρής Μισόκαλος: Η τρυφερή εξομολόγηση για την αδερφή του Ελένη - «Υπάρχουν κάποιες...»

Η φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μισόκαλος: Η τρυφερή εξομολόγηση για την αδερφή του Ελένη - «Υπάρχουν κάποιες...»

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση.

Οι δυο τους έχουν άψογες σχέσεις και εκτός από αδέρφια είναι και πολύ καλοί φίλοι που μοιράζονται τις σκέψεις τους. Ενώ, πολλές φορές ο ένας παίρνει την γνώμη του άλλου.

Χθες λοιπόν που η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι με την οικογένεια της, ο Θοδωρής Μισόκαλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε:

«Υπάρχουν και κάποιες αγκαλιές που δε θα χωριστούν ποτέ. Χρόνια πολλά αδερφούλα μου!».

Θοδωρής Μισόκαλος Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου έφερε την αντίδραση της

Καθημερινά ενεργός στα social media είναι ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος είναι και μια από τις μεγάλες της αδυναμίες. Μάλιστα, μια φωτογραφία που δημοσίευσε έφερε την αντίδραση της.

Η παρουσιάστρια στο Instagram ακολουθεί ελάχιστα άτομα και αυτά είναι είτε από το πολύ στενό της οικογενειακό περιβάλλον, είτε πρόσωπα που θαυμάζει πολύ.

Δεν γινόταν λοιπόν, να μην ακολουθεί τον αδερφό της, στον οποίο κάνει συνέχεια likes στις φωτογραφίες του. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, έσπευσε να του σχολιάσει.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μισόκαλος ανήρτησε μια selfie του και η Ελένη Μενεγάκη του έγραψε «Σ’ αγαπάω ομορφόπαιδο».

Θοδωρής Μισόκαλος Instagram

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Θοδωρής Μισόκαλος: Δεν φαντάζεστε που εργάζεται ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Μισόκαλος άλλαξε επαγγελματικό προσανατολισμό και δεν φαντάζεστε που θα εργάζεται πλέον ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη. Ποιος ο ρόλος του Ματέο Παντζόπουλο όμως σε αυτή την αλλαγή στα επαγγελματικά του.

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και του Νίκου Γεωργιάδη, ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδερφός της Ελένης φαίνεται εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του γαμπρού του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο.Δείτε και την αγκαλιά με τον κούκλο αδερφό της σε μια φωτογραφία που «ξεθάφτηκε» από το παρελθόν!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και την Κύπρο Νομική με εξειδίκευση πάνω στα ναυτιλιακά. Ωστόσο άφησε στην άκρη την καριέρα στη Νομική, αφού τα καλοκαίρια εργάζεται πλέον στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου.