Big Brother Spoiler: Σπαράζει η Άννα Μαρία - Η συνάντηση με την μητέρα της

Πλάνα από το αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Spoiler: Σπαράζει η Άννα Μαρία - Η συνάντηση με την μητέρα της

Στο αποψινό live του Big Brother πρόκειται να δούμε μία πολύ συγκινητική συνάντηση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και την αγαπημένη της μητέρα, η οποία θα βρεθεί στο μπλε δωμάτιο για να δει την κόρη της. Η διαγωνιζόμενη θα την δει και θα σπαράξει στο κλάμα.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Love it, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί - θα έχει την ευκαιρία να δει για λίγα λεπτά από κοντά τη μαμά της.

Το βίντεο από τη συνάντηση θα προβληθεί στο αποψινό live και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συγκινήσει και με το παραπάνω το κοινό.

Η Άννα Μαρία αντικρίζοντας τη μητέρα της στο μπλε δωμάτιο λυγίζει και φωνάζει: «Μανούλα μου ήρθες εδώ; Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ», ακούγεται να της λέει με τη μητέρα της να απαντάει: «Είσαι καλά; Δεν θέλω να κλαίμε εδώ».

Έγινε διαρροή για το Big Brother - Το πρώτο φιλί Δανέζη και Κεχαγιά θα παρακολουθήσουμε στις...

Μια απίστευτη διαρροή έγινε για το Big Brother και συγκεκριμένα για την σχέση της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά. Θα ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί απόψε στις 11 το βράδυ.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Love It, μετά από έναν άσχημο καβγά τους, στον οποίο θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες θα έρθουν πολύ κοντά και θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί στο στόμα.

Η Σοφία Δανέζη ωστόσο να σημειώσουμε πως είναι ανάμεσα στους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Big Brother: Tα πλάνα ¨φωτιά¨ της Δανέζη και του Κεχαγία κάτω από τα σκεπάσματα

Αρκετά είναι τα «απαγορευμένα» πλάνα που έχουμε δει μέσα στο σπίτι του Big Brother, με ένα ακόμη να βγαίνει στην επιφάνεια με πρωταγωνιστές να είναι αυτή τη φορά η Δανέζη με τον Κεχαγιά.

Συγκεκριμένα ένα έvτονο καβγά παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν αρχικά… κάτω από τα σκεπάσματα να κάvουν τα δικά τους, ωστόσο η έvταση δεν άργησε να ξεσπάσει.

«Δεν ξέρω με τι μιλάω…Ούτε μια πλάκα δε μπορούμε να κάνουμε. Αυτός ο τρόπος δε μου ταιριάζει στη ζωούλα μου, ούτε να μιλάμε και να κάνουμε χαβαλέ. Αν συνειδητοποιήσω ότι είσαι αυτό που πας να βγάλεις. Δεν σε ξέρω καθόλου τελικά. Μήπως όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο; Τώρα βλέπω έναν άλλον. Λυπάμαι πολύ. Φίλε τελειώσαμε», είπε φανερά ενοχλημένη η Σοφία, με τη σκηνή να θεωρείται «χωρισμός». Αυτή είναι η φωτογραφία που κόπηκε στο μοντάζ καθώς κρίθηκε ακατάλληλη!