Big Brother: «Ράγισαν» καρδιές Βαρθακούρης - Μικρούτσικος για τον σεισμό στη Σάμο

Βαρύ το κλίμα στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Ράγισαν» καρδιές Βαρθακούρης - Μικρούτσικος για τον σεισμό στη Σάμο

Λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε το σημερινό live του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκαν στον τρομερό σεισμό που έγινε στην Σάμο και τα λόγια τους «ράγισαν» τις καρδιές του τηλεοπτικοί κοινού.

Το κλίμα ήταν «βαρύ» στο σημερινό (30/10) live επεισόδιο του Big Brother, λίγο αφού έπεσαν οι τίτλοι αρχής, καθώς τα γεγονότα είναι συνταρακτικά, τόσο στο «μέτωπο» του κορωνοϊού όσο και με το σεισμό στη Σάμο - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, αρχικά, ξεκίνησε λέγοντας πως η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη, επισημαίνοντας πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα στο live και κανένας δε βρίσκεται στο σημείο, όπου κανονικά τοποθετείται το κοινό.

Αυτό έγινε ακόμη πιο κατανοητό, βλέποντας τους υπόλοιπους συντελεστές και τους καλεσμένους να μην έχουν το κλασικό χειροκρότημα. «Η Ελλάδα και η Τουρκία βιώνουν δύσκολες στιγμές», είπε ο Βαρθακούρης και, μόλις έκανε την πάσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, εκείνος πρόσθεσε πως άπαντες θα κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου σε αυτές τις ώρες ο κόσμος να χαμογελάσει, να περάσει καλά και να ξεχαστεί.

Big Brother Spoiler: Σπαράζει η Άννα Μαρία - Η συνάντηση με την μητέρα της

Στο αποψινό live του Big Brother πρόκειται να δούμε μία πολύ συγκινητική συνάντηση ανάμεσα στην Άννα Μαρία και την αγαπημένη της μητέρα, η οποία θα βρεθεί στο μπλε δωμάτιο για να δει την κόρη της. Η διαγωνιζόμενη θα την δει και θα σπαράξει στο κλάμα.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Love it, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί - θα έχει την ευκαιρία να δει για λίγα λεπτά από κοντά τη μαμά της.

Το βίντεο από τη συνάντηση θα προβληθεί στο αποψινό live και το μόνο σίγουρο είναι πως θα συγκινήσει και με το παραπάνω το κοινό.

Η Άννα Μαρία αντικρίζοντας τη μητέρα της στο μπλε δωμάτιο λυγίζει και φωνάζει: «Μανούλα μου ήρθες εδώ; Δεν το πιστεύω ότι είσαι εδώ», ακούγεται να της λέει με τη μητέρα της να απαντάει: «Είσαι καλά; Δεν θέλω να κλαίμε εδώ».