Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: «Λύγισε» η Άννα Μαρία μόλις είδε τη μητέρα της - Ξέσπασε σε κλάματα

Η συγκινητική συνάντησή τους

Big Brother: «Λύγισε» η Άννα Μαρία μόλις είδε τη μητέρα της - Ξέσπασε σε κλάματα
News 30.10.2020 21:57
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο πριν το σημερινό live του Big Brother, η Άννα Μαρία είχε την ευκαιρία να συναντήσει την μητέρα της και η αλήθεια είναι πως μόλις την είδε μπροστά της, «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά της που την είδε μετά από μήνες.

Οι δυο τους φάνηκε πως έχουν μια πολύ δυνατή σχέση και δάκρυσαν, βλέποντας η μία την άλλη. Συζήτησαν, δε, για τα οικογενειακά τους και τη διαδικασία, που περνά τώρα η δικηγόρος, η οποία επεσήμανε πως δε θα φύγει όσο την κρατά ο κόσμος.

Το… παράπονο της μητέρας της Άννας Μαρίας, όμως, ήταν πως… δεν τρώει και έχει αδυνατίσει. Στο τέλος, πάντως, η παίκτρια τόνισε πως η επίσκεψη αυτή της έδωσε δύναμη, ενώ νωρίτερα είδαμε το συγκινητικό μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη για τον σεισμό στη Σάμο.

Big Brother: Μεγάλο ψέμα το ξέσπασμα της Άννας Μαρία - Στη φόρα η αλήθεια

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother μετά τα ξαφνικά ξεσπάσματα των παικτών για οικειοθελή αποχώρηση. Σειρά πήρε η Άννα Μαρία, την οποία είδαμε έχει βγει εκτός ορίων και να πηγαίνει προς την πόρτα με σκοπό να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού (Δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμα της). Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως όλο το σκηνικό στηριζόταν στο ψέμα και στην υποκρισία της συγκεκριμένης παίκτριας.

Αναλυτικότερα, η Άννα Μαρία όπως και όλοι οι παίκτες του σπιτιού γνωρίζουν πολύ καλά τους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους, οποιοσδήποτε παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει δεν πηγαίνει κατευθείαν στην πόρτα αλλά στο δωμάτιο επικοινωνίας με σκοπό να ενημερώσει τον Μεγάλο Αδερφό για την απόφαση του, ο οποίος όμως δίνει περιθώριο στον εκάστοτε παίκτη 24 ώρες να αποφασίσει.

Έτσι, η Άννα Μαρία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο και επιτηδευμένο, πως γνώριζε πολύ καλά τους κανονισμούς και πως το έκανε για να πείσει τον κόσμο να την λυπηθεί και να την κρατήσει στο σπίτι.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Ακραίος καβγάς μεταξύ Παναγιώτη και Χριστίνας εκτός αέρα - Όσα ειπώθηκαν!

Χάρης Βαρθακούρης: "Χείμαρρος" κατά του Παναγιώτη Βαρουξή - "Θεώρησα υπερβολικό..."

Share