The Bachelor: Άρχισαν τα όργανα - Έσταξε «φαρμάκι» για την Αντζελίνα η Μαρίνα

Πανικός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Άρχισαν τα όργανα - Έσταξε «φαρμάκι» για την Αντζελίνα η Μαρίνα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor και ήδη άρχισαν τα όργανα καθώς η Μαρίνα δε δίστασε να «στάξει» για ακόμα μία φορά "φαρμάκι" για την Αντζελίνα, μετά τον μεγάλο καυγά που είχαν οι δυο τους χθες.

Απίθανη ατάκα για την Αντζελίνα πέταξε η Μαρίνα στο «The Bachelor», η οποία δε δίστασε να συνεχίσει στην τακτική της να τη… στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, προκαλώντας διαρκώς.

Η ίδια κάθισε μαζί με την Νικόλ και την Εριέττα, προκειμένου να συζητήσουν όσα έγιναν την προηγούμενη μέρα, με τις δύο παίκτριες να είναι στα «μαχαίρια», αφού η Αντζελίνα έφτασε μέχρι και στο σημείο να κοντέψει να της ρίξει αυτό που έπινε.

Εκείνη ξεκίνησε με ακραία πρόκληση στην ομαδική δοκιμασία, αλλά η Μαρίνα το τραβά ακόμη περισσότερο. Την αποκάλεσε «φτωχάντζα» και είναι απορίας άξιο το τι θα συμβεί στη συνέχεια του επεισοδίου, καθώς φαίνεται πως η Αντζελίνα το μαθαίνει.

The Bachelor: Τότε ρίχνει "αυλαία" στον ALPHA

Το The Bachelor αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν απασχολήσει και με το παραπάνω το τηλεοπτικό κοινό και έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα στον ALPHA. Σε λίγο καιρό ωστόσο πρόκειται να ρίξει αυλαία.

Οι δοκιμασίες των κοριτσιών συνεχίζονται προκειμένου να κερδίσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μόνο μία θα είναι η εκλεκτή και οι φήμες ήδη οργιάζουν για το ποια θα είναι η παίκτρια που θα καταλήξει με τον περιζήτητο εργένη.

Τότε ρίχνει αυλαία το The Bachelor του ALPHA

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real LIfe, τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται σε τελική ευθεία και η αυλαία αναμένεται να πέσει στα τέλη του Δεκέμβρη.

Σε ό, τι αφορά τον τελικό, η απόφαση του σταθμού είναι να μην μεταδοθεί live όπως γίνεται σε άλλα ριάλιτι αλλά να μαγνητοσκοπηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα από το προηγούμενο επεισόδιο του The Bachelor.