Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αποκάλυψη από τη Σοφία για τον Κεχαγιά - «Αν φύγω εκείνος θα...»

Η ατάκα που δεν περίμενε να ακούσει κανείς

Big Brother: Αποκάλυψη από τη Σοφία για τον Κεχαγιά - «Αν φύγω εκείνος θα...»
News 30.10.2020 22:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε σε α΄ μετάδοση πλάνα από χθες και σε ένα από αυτά, η Σοφία μιλώντας στον Θέμη δε διστάζει να κάνει μία αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κεχαγιά, ξεκαθαρίζοντας πως αν φύγει από το παιχνίδι, εκείνος θα πλησιάσει τη Ραμόνα.

Οι δυο τους είναι πολύ κοντά ωστόσο τις τελευταίες μέρες η Σοφία είναι καχύποπτη και δεν της αρέσουν οι κινήσεις του Δημήτρη.

Μάλιστα, κάποια στιγμή πλησίασε τον Θέμη προκειμένου να συζητήσουν και του εξήγησε ποιες είναι οι σκέψεις της. Μεταξύ άλλων του είπε ότι θεωρεί πως ο Κεχαγιάς θα αναζητήσει το στήριγμά του στο παιχνίδι σε περίπτωση που αποχωρήσει εκείνη, στη Ραμόνα, με την οποία είχαν έρθει κοντά στην αρχή. Δείτε εδώ και την εξομολόγηση της Σοφίας.

Big Brother: Μεγάλο ψέμα το ξέσπασμα της Άννας Μαρία - Στη φόρα η αλήθεια

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother μετά τα ξαφνικά ξεσπάσματα των παικτών για οικειοθελή αποχώρηση. Σειρά πήρε η Άννα Μαρία, την οποία είδαμε έχει βγει εκτός ορίων και να πηγαίνει προς την πόρτα με σκοπό να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού (Δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμα της). Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως όλο το σκηνικό στηριζόταν στο ψέμα και στην υποκρισία της συγκεκριμένης παίκτριας.

Αναλυτικότερα, η Άννα Μαρία όπως και όλοι οι παίκτες του σπιτιού γνωρίζουν πολύ καλά τους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους, οποιοσδήποτε παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει δεν πηγαίνει κατευθείαν στην πόρτα αλλά στο δωμάτιο επικοινωνίας με σκοπό να ενημερώσει τον Μεγάλο Αδερφό για την απόφαση του, ο οποίος όμως δίνει περιθώριο στον εκάστοτε παίκτη 24 ώρες να αποφασίσει.

Έτσι, η Άννα Μαρία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο και επιτηδευμένο, πως γνώριζε πολύ καλά τους κανονισμούς και πως το έκανε για να πείσει τον κόσμο να την λυπηθεί και να την κρατήσει στο σπίτι.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: «Ράγισαν» καρδιές Βαρθακούρης - Μικρούτσικος για τον σεισμό στη Σάμο

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που προηγείται στην ψηφοφορία

Share