Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Ο νέος κανόνας που θα φέρει τα πάνω κάτω

Η ανακοίνωση του Big Brother τους άφησε "ξερούς"

Big Brother: «Πάγωσαν» οι παίκτες - Ο νέος κανόνας που θα φέρει τα πάνω κάτω
News 30.10.2020 23:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να ανακοινώσει στους 12 διαγωνιζόμενους έναν νέο κανόνα ο οποίος είναι σίγουρο πως πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι. Μόλις τον άκουσαν οι παίκτες «πάγωσαν» κανονικά.

Ο Μεγάλος Αδερφός έχει δείξει ότι έχει ακόμα πολλές εκπλήξεις για τους συγκατοίκους και έτσι η διαδικασία ανάδειξης του αρχηγού της εβδομάδας άλλαξε σημαντικά.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες ψήφισαν live προκειμένου να αναδείξουν τους δύο που θα διεκδικήσουν μία «υπεραρχηγία». Η αρχηγία αυτή, πέρα από την ασυλία, δίνει το δικαίωμα της διπλής ψήφου σε αυτόν που την έχει. Νωρίτερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος στον αέρα του live.

Τελικά αυτοί που θα διεκδικήσουν την αρχηγεία της επόμενης εβδομάδας είναι ο Δημήτρης Πυργίδης και μετά από ισοψηφία, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Βαρουξής.

Big Brother: Μεγάλο ψέμα το ξέσπασμα της Άννας Μαρία - Στη φόρα η αλήθεια

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother μετά τα ξαφνικά ξεσπάσματα των παικτών για οικειοθελή αποχώρηση. Σειρά πήρε η Άννα Μαρία, την οποία είδαμε έχει βγει εκτός ορίων και να πηγαίνει προς την πόρτα με σκοπό να φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού (Δείτε εδώ αναλυτικά το ξέσπασμα της). Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πως όλο το σκηνικό στηριζόταν στο ψέμα και στην υποκρισία της συγκεκριμένης παίκτριας.

Αναλυτικότερα, η Άννα Μαρία όπως και όλοι οι παίκτες του σπιτιού γνωρίζουν πολύ καλά τους κανονισμούς, σύμφωνα με τους οποίους, οποιοσδήποτε παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει δεν πηγαίνει κατευθείαν στην πόρτα αλλά στο δωμάτιο επικοινωνίας με σκοπό να ενημερώσει τον Μεγάλο Αδερφό για την απόφαση του, ο οποίος όμως δίνει περιθώριο στον εκάστοτε παίκτη 24 ώρες να αποφασίσει.

Έτσι, η Άννα Μαρία θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ότι δηλαδή όλο το σκηνικό ήταν σκηνοθετημένο και επιτηδευμένο, πως γνώριζε πολύ καλά τους κανονισμούς και πως το έκανε για να πείσει τον κόσμο να την λυπηθεί και να την κρατήσει στο σπίτι.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: «Ράγισαν» καρδιές Βαρθακούρης - Μικρούτσικος για τον σεισμό στη Σάμο

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που προηγείται στην ψηφοφορία

Share