Τεστ κορωνοϊού για την Βίκυ Σταυροπούλου - Στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα

Τι έδειξε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεστ κορωνοϊού για την Βίκυ Σταυροπούλου - Στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα

Μετά τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στο J2US, η Βίκυ Σταυροπούλου μπήκε σε καραντίνα, ενώ έκανε και το τεστ κορωνοϊού, αποκαλύπτοντας στο διαδίκτυο το αποτέλεσμα.

Η ηθοποιός βρισκόταν στην Μεσσηνιακή Μάνη, όταν ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, παρέα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, με αποτέλεσμα να μείνουν κλεισμένοι μέσα μέχρι να δουν να είναι θετικοί ή αρνητικοί.

Πριν από λίγη ώρα, η Βίκυ Σταυροπούλου λοιπόν έκανε γνωστό πως έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό.

Βίκυ Σταυροπούλου τεστ κορωνοϊού

χΣε καραντίνα η Βίκυ Σταυροπούλου - Οι πρώτες δηλώσεις της

Σε καραντίνα στην Καλαμάτα βρίσκεται η Βίκυ Σταυροπούλου και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Τετάρτης.

«Χθες με ενημέρωσαν από την παραγωγή ότι βρέθηκαν δυο κρούσματα και έπρεπε να κάνω τεστ. Όμως, την ώρα που με πήραν, δεν μπόρεσα να κάνω τεστ γιατί είμαι στην Καλαμάτα και δεν ήταν εύκολο. Ευτυχώς βρήκα τελικά μια κλινική και θα κάνω την Πέμπτη το τεστ. Ωστόσο εγώ οφείλω να κλειστώ εδώ για επτά ημέρες.», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ενώ ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που ήταν μαζί της είπε: «Την στεναχώρησε πολύ όλο αυτό που συνέβη με τον Τριαντάφυλλο. Μόλις είδα ότι συνέβη αυτό, έπεσα κάτω από την καρέκλα! Λιποθύμησα».

«Θέλω να πω πως γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος λίγο αφηρημένος από φύση δυστυχώς. Δεν θα έκανα ποτέ ένα στημένο χιούμορ που άκουσα να λένε κάτι ανόητοι για να υποτιμήσω έναν άνθρωπο. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ξέρω πολύ καλά και ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος και κάποια από τα τραγούδια του. Ξέρω, δηλαδή, ότι δεν είναι τυχαία αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια στη δουλειά. Αλλά δεν είναι δυνατόν με ένα σαρδάμ να γίνεται τόσο θέμα και να είναι τόσο καχύποπτοι οι άνθρωποι ότι το έκανα επίτηδες για να βοηθήσω τη φίλη μου την Βανδή! Κάτι αηδίες και ξεράσματα! Δηλαδή δεν γίνονται αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε την εισβολή της Βίκυς στην εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη!