Θλίψη στην έναρξη του Έλα Χαμογέλα - Συντετριμμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN

Ανατριχίλα στο πλατό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θλίψη στην έναρξη του Έλα Χαμογέλα - Συντετριμμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του OPEN

Θλίψη επικράτησε στην έναρξη της εκπομπής Έλα Χαμογέλα στον αέρα του Open για τον σεισμό στην Σάμο, όπου δυο παιδιά έχασαν την ζωή τους. Τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου,που ήταν συντεριμμένη, συγκίνησαν...

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έκανε την ώρα που «χτύπησε» ο εγκέλαδος, ο οποίο ήταν τόσο δυνατός που κούνησε για τα καλά και την Αττική.

«Καλημέρα, όπως καταλαβαίνεται μία διαφορετική καλημέρα, όχι χαμογελαστή… Εμείς την ώρα την ώρα που κάναμε την σύσκεψη μέσω skype, ήμασταν με τον Παύλο τα παιδιά στα σπίτια του και βγήκαμε όλοι έξω. Φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι στη Σάμο και στη Σμύρνη για να το νιώσουμε εμείς στην Αττική...», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα ανατριχιαστικά λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου στον αέρα του Έλα χαμογέλα στο Open για τις μανάδες

Με αφορμή το ρεπορτάζ που πρόβαλαν στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων παιδιών δηλώνοντας:

«Εγώ διάβαζα στα sites και έβλεπα στις ειδήσεις τις δύο μητέρες που έψαχναν τα παιδιά τους την ώρα του σεισμού και δεν μπορώ καν να διανοηθώ την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα...»

Σε κατάσταση σοκ η Σίσσυ Χρηστίδου - Η παρουσιάστρια του Open ανακάλυψε ότι...

Πραγματικά σοκαρισμένη δηλώνει η παρουσιάστρια του Open, Σίσσυ Χρηστίδου, που το βράδυ της Πέμπτης ανακάλυψε πως έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης!

Για την ακρίβεια είδε το όνομά της να φιγουράρει σε ψεύτικα προφίλ στα social media τα οποία έταζαν δώρα στους χρήστες του Instagram από τους οποίους ζητούσαν μάλιστα και τα στοιχεία των τραπεζικών τους λογαριασμών με σκοπό να τους αποσπάσουν διάφορα χρηματικά ποσά.

Μόλις η ίδια πληροφορήθηκε την ύπαρξη του ψεύτικου προφίλ που έφερε το όνομά της έκανε αμέσως αναφορά και μέσα από κοινοποιήσεις στα stories της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την απάτη.

Φωτογραφίες από την ανακάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου διαδικτυακή απάτα

Σίσσυ Χρηστίδου θύμα

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου instagram post

Η Σίσσυ Χρηστίδου και πολλοί άλλοι celebrities της ελληνικής showbiz έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης με επιτήδειους να χρησιμοποιούν το όνομά τους χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτές τις ημέρες η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της σε μαγευτικό προορισμό και όχι μόνη! Δείτε εδώ φωτογραφίες.