Στο νοσοκομείο η κόρη του Βαλάντη

Η φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η κόρη του Βαλάντη

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία νοσηλεύτηκε η κόρη του τραγουδιστή, Βαλάντη λόγω μιας μικρής περιπέτειας που είχε με την υγεία της,

Συγκεκριμένα, έκανε μια επέμβαση και όλα πήγαν καλά. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.

«Κάναμε μια μικροεπεμβασούλα και όλα πήγαν τέλεια…Ευχαριστώ το νοσοκομειακό προσωπικό, γιατρούς και νοσοκόμους για τη φροντίδα τους στη μικρή μου πριγκίπισσα αλλά και σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται και ιδιαιτέρως τον διοικητή του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββα για την άψογη λειτουργία του νοσοκομείου. Καλημέρα σε όλους και όλες και εύχομαι υγεία και ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα παιδιά του κόσμου…Ο Θεός να μας έχει όλους καλά», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Βαλάντης κόρη νοσοκομείο

Ο Βαλάντης άλλαξε επίσημα το όνομα του και δεν πάει το μυαλό σας πως το έκανε. Μάθετε εδώ!

Βαλάντης: Με μάσκα στο πλατό του Καλοκαίρι#Not - Όσα είπε on air

Πριν από λίγες ημέρες ο Βαλάντης είχε ξεσπάσει έντονα και είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά την είσοδο του Αντώνη Ρέμου σε ξενοδοχείο δίχως να φοράει μάσκα που αποτελεί απαραίτητο μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού. Σήμερα το πρωί βρέθηκε στο πλατό του Καλοκαίρι#Not, αλλά φορούσε κανονικά τη μάσκα του και δεν την αφαίρεσε στιγμή.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής που φόρεσε τη μάσκα του και κάθισε σε απόσταση από τους παρουσιαστές, ανέφερε πως ακόμη κι αν ήταν ανάγκη να ερμηνεύσει τραγούδια σε κάποιο live του, θα φορούσε και πάλι τη μάσκα του. Δήλωσε πως πλέον το έχει συνηθίσει και ότι αυτό είναι το σωστό, θέλοντας έτσι να δώσει το καλό παράδειγμα και στον κόσμο!

Δείτε τις φωτογραφίες του Βαλάντη που φοράει μάσκα στο τηλεοπτικό πλατό του Καλοκαίρι#Not

Βαλάντης μάσκα πλατό

Βαλάντης μάσκα καλοκαίρι#Not Ρέμος