Συγκλόνισε το Πρωινό η Ελισάβετ Σπανού - «Είχα μία κύστη με αίμα πάνω στις...»

Η δύσκολη περίοδος στη ζωή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλόνισε το Πρωινό η Ελισάβετ Σπανού - «Είχα μία κύστη με αίμα πάνω στις...»

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρηση η Ελισάβετ Σπανού και μίλησε για την περίοδο που δεν εργαζόταν καιείχε πάθει κατάθλιψη, ενώ μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αποκαλύπτοντας πως είχε κύστη με αίμα στις φωνητικές της χορδές.

«Γενικά, η Ελισάβετ τελικά δεν είναι ιδιαίτερα παιδί της νύχτας, παρόλο που έχω δουλέψει νύχτα 20 χρόνια στη ζωή μου. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις καθόλου. Αν δεν θέλω να σου μιλήσω δεν σου μιλάω», είπε και συνέχισε:

«Καθόμουν μέσα στο σπίτι σχεδόν συνέχεια. Κατάθλιψη είχα πάθει προφανώς. Απευθύνθηκα και σε ειδικούς. Έκανα ψυχοθεραπεία, τότε ξεκίνησα».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της; «Όταν είχα κάνει την επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές γιατί είχα μία κύστη με αίμα πάνω στις χορδές, η οποία έσπασε την ώρα που τραγουδούσα και έμεινα μουγκή τελείως. Μου κάναν το χειρουργείο αλλά για έξι μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω και μου είπε πάρει η μαμά μου μία κόρνα», αποκάλυψε η Ελισάβετ Σπανού. Στο πρωινό έκανε μια εξομολόγηση και η Φαίη Σκορδά για την εγκυμοσύνης της.

Λίγα λόγια για την Ελισάβετ Σπανού που μίλησε στο Πρωινό

Γεννήθηκε στην 13 Φεβρουαρίου του 1981 στα Πατήσια, που βρίσκεται στην περιοχή της Αθήνας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την εφηβική ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και έκτοτε παρακολούθησε πολλά μαθήματα μουσικής και μοντέρνου τραγουδιού. Ως μαθήτρια συνήθως τραγουδούσε σε σχολικές εκδηλώσεις και η πρώτη της επιτυχία ήρθε το 2001 όταν κέρδισε το 1ο βραβείο έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες.

Αφού τελείωσε το σχολείο συμμετείχε το 2002 στο cd του Ηλία Μακρίδη "Στο φως του φεγγαριού" από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel με το τραγούδι "Φύλαξέ μου ένα χάδι" σε στίχους Μπάμπη Στόκα, καθώς και σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις της Μαρίζας Κωχ. Συμμετείχε επίσης σε συναυλίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Κώστα Τουρνά και σε γνωστά νυχτερινά κέντρα έντεχνης, αλλά και λαϊκής μουσικής όπου συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς και άλλοι.