Συγκλονίζει η Βάνια από το Καλό Μεσημεράκι: «Κόντεψα να πεθάνω από...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Βάνια από το Καλό Μεσημεράκι: «Κόντεψα να πεθάνω από...»

Στην ενότητα “10 και να καίνε…” της εκπομπής “Love it” απάντησε η Ματίνα Νικολάου η αλλιώς η τηλεοπτική "Βάνια" από το Καλό Μεσημεράκι. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια που έζησε όταν έκανε ράφτινγκ και κόντεψε να πεθάνει από τα κρυοπαγήματα.

«Η σχέση μου με τον Νίκο Μουτσινά είναι απολαυστική. Έχουμε ζήσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές με τον Νίκο που τις ξεχνάω. Αρέσω πολύ στο γιο μου και τους γονείς μου σε ότι κι αν κάνω. Παλαιότερα έχουν φλερτάρει το σύντροφό μου μπροστά μου. Όπου κι αν έχω δουλέψει με συμπαθούσαν. Το να μην είναι συνεπής στην ώρα ο σύντροφός μου με ταράζει. Το πιο συγκινητικό που έχω ακούσει από τν γιο μου ήταν όταν “έφυγε” ο πατέρας μου, που μου είπε ότι “ο παππούς δεν πέθανε, κάνει μια άλλη ζωή”.

Έχουν γράψει αρνητικά σχόλια για μένα, αλλά δεν με ενοχλούν. Είχαν γράφει “τι τη θέλετε αυτήν εκεί;” για την εκπομπή. Το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που έχω κάνει είναι ράφτινγκ και κόντεψα να πεθάνω από τα κρυοπαγήματα. Μου πήρε τέσσερις ώρες για να συνέλθω», εξομολογήθηκε η Ματίνα Νικολάου.

Στην εκπομπή Love It μίλησε και η Ραϊσα, η οποία ξεκαθάρισε το τοπίο για το πάρτι που έκανε στο σπίτι της εν μέσω κορωνοϊού.

Καλό Μεσημεράκι: "Ατύχημα" για την Βάνια στο πλατό - "Έκλαψε" ο Νίκος Μουτσινας

Ένα μικρό και ξεκαρδιστικό ατύχημα είχε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, η τηλεοπτική Βάνια, με τον Νίκο Μουτσινά να "κλαίει" από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου βγήκε στον αέρα με σκοπό να την εκτοξεύσει ο παρουσιαστής για να πάει η χρυσή τηλεόραση στον νικητή της ημέρας, όπως γίνεται σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο, την ώρα που την γύρισε για να την "πετάξει", τα παπούτσια της Βάνιας γλιστρούσαν, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Όπως ήταν επόμενο, τόσο ο παρουσιαστής όσο και όλο το πλατό έβαλαν τα γέλια.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Βάνια έκλεψε το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου και έγινε χαμός.