Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογείται πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Περνάει το δικό της μήνυμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογείται πρώτη φορά το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Το απόγευμα της Δευτέρας η Φωτεινή Πετρογιάννη βρήκε το θάρρος να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2012.

Η δημοσιογράφος του Pop Up αποκάλυψε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της κατά την οποία έπασχε από ενδομητρίωση.

Έτσι, η Φωτεινή δεν δίστασε να μοιραστεί αυτό το πρόβλημα υγείας και να δώσει θάρρος στις γυναίκες που βιώνουν αντίστοιχα προβλήματα ενώ δεν είναι πρώτη φορά που ραγίζει καρδιές με τις δηλώσεις της.

Πιο συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: «κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας. Γιατί είναι ιστορίες πόνου, πόνου τόσο δυνατού, όπως αυτός της ενδομητρίωσης. Άκουσα πρώτη φορά τη λέξη «ενδομητρίωση» το 2012 όταν έκανα το πρώτο μου χειρουργεί.

«Τότε δεν ήξερα πολλά, όμως έψαξα, έμαθα, συμβουλεύτηκα… γιατί όταν γνωρίζεις, ο πόνος με ένα μαγικό τρόπο γίνεται λιγότερος! Στη φωτογραφία που βλέπεις, αγγίζω το σημείο που χειρουργήθηκα! Έχει μια μικρή πληγή ακόμα, όμως δε με νοιάζει! Αρκεί που έφυγε η πληγή από μέσα μου! Ο πόνος της ενδομητρίωσης, μπορεί κάποιες φορές να είναι σιωπηλός και κάποιες άλλες ηχηρός, όμως σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινός. Γιατί δεν είναι όλες οι ιστορίες όμορφες και κάθε μία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο»

«Δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό! Όσο γλυκιά, πικρή ή άχαρη κι αν είναι, κάθε ιστορία πρέπει να ακουστεί, όσο βαθιά κρυμμένη μέσα μας κι αν βρίσκεται» κατέληξε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Συγκλονίζει για το bullying που δεχόταν από τις φίλες της - "Αναγκαζόμουν και φορούσα..."

Η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή Pop Up πως έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και έχει υποστεί bullying στο σχολείο λόγω των κιλών της.

H δημοσιογράφος, μετά από την συνέντευξη της Μαρίνας Τσιντικίδου που αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά στην πρώτη καραντίνα, αποκάλυψε πως στο σχολείο δεχόταν bullying επειδή ήταν πολύ αδύνατη.

Μάλιστα ακόμα και οι καλύτερες της φίλες της έλεγαν "πως έχεις γίνει έτσι" καθώς περνούσε μια ψυχογενή ανορεξία, γεγονός που την έκανε να φοράει μέσα από τα παντελόνια της καλσόν και κολάν ώστε να μην φαίνεται αδύνατη. Δείτε ωστόσο, το υπέροχο σπίτι που μένει.