Big Brother: Ο Πυργίδης ξεμπρόστιασε την Ραμόνα για την στρατηγική της

Της τα έχωσε για τα καλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ο Πυργίδης ξεμπρόστιασε την Ραμόνα για την στρατηγική της

Σε ένα απίστευτο «άδειασμα» στη Ραμόνα προχώρησε ο Δημήτρης Πυργίδης στο Big Brother, με τον ίδιο να είναι έξαλλος μαζί της, θεωρώντας πως η στρατηγική της είναι εξοργιστική.

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι εμφανές, ότι η Ραμόνα, που δεν έκρυψε νωρίτερα τα νεύρα της, θέλει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της, προκειμένου να φύγει από το σπίτι η Άννα Μαρία.

Όλοι οι παίκτες έχουν αντιληφθεί τις κινήσεις της, με την Άννα Μαρία να κατανοεί, ότι ο τρομερός καβγάς της με τη Σοφία πριν από λίγο καιρό ήταν μετά από… φυτιλιές της άλλοτε φίλες της.

Ο Πυργίδης, όμως, μαζί με τον Χρήστο δε δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση να ψηφίσουν την Άννα Μαρία ως υποψήφια για αποχώρηση. Κάπου εκεί, ο πρώτος τόνισε, ότι η Ραμόνα εκνευρίζεται μόνο και μόνο, επειδή… δεν της κάνουν το χατίρι. Στο μεταξύ, παίκτες του Big Brother κάνανε πάρτυ εν μέσω καραντίνας.

Big Brother: Άγριος καυγάς μεταξύ Ραμόνας και Γρηγόρη - «Δεν έχεις τα...»

Ένας άγριος καβγάς υπήρξε στο σπίτι του Big Brother κατά τη διάρκεια του live επεισοδίου, όταν τοποθετήθηκαν οι διαφημίσεις, με τη Ραμόνα να είναι έξαλλη με τον Γρηγόρη και να του επιτίθεται.

Οι συντελεστές του προγράμματος επεφύλασσαν μια έκπληξη στους συγκατοίκους, αφού υπήρξε μια… εισβολή από πολλά μπαλόνια με διάφορες ερωτήσεις για τους ίδιους και, σε μία εξ αυτών, ο Γρηγόρης χαρακτήρισε τη Ραμόνα ως την παίκτρια, που παίζει με στρατηγική περισσότερο από κάθε άλλο, ενώ ένα σκάνδαλο σημειώθηκε με παίκτες που έκαναν πάρτι εν μέσω καραντίνας.

Η ίδια αντέδρασε έντονα και, αν και στο δωμάτιο της εξέφρασε το παράπονό της πιο ήπια, στην κουζίνα εν συνεχεία… του τα έχωσε. «Δεν έχεις τα αρχ@@ια να πεις την Άννα Μαρία και είπες εμένα», του είπε, όπως τόνισε στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Γρηγόρης.

Big Brother Mega Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που παίρνει την αρχηγεία

Λίγες ώρες πριν το νέο επεισόδιο του Big Brother, η εκπομπή Love it έβγαλε ένα Mega Spoiler το οποίο αφορά τον παίκτη που θα καταφέρει να κερδίσει αυτή την εβδομάδα την αρχηγεία και αν αλλάξει σημαντικά τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι.

Η αποχώρηση της Ραΐσα θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι αφού όπως είδαμε, λίγο πριν από το live σημειώθηκε ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στη Σοφία και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Η Σοφία θα είναι και αυτή που θα πάρει την αρχηγεία λοιπόν στα επόμενα επεισόδια και μαζί της, την ασυλία, γεγονός που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση την ημέρα της ψηφοφορίας.

Να σημειώσουμε πως σήμερα ανταλλάχθηκαν μερικές βαριές ατάκες ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη. Δείτε εδώ τι συνέβη ανάμεσά τους.