Big Brother: Άγριος καυγάς μεταξύ Γρηγόρη - Σοφίας: «Συνεχώς φάσκεις και αντιφάσκεις!»

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Άγριος καυγάς μεταξύ Γρηγόρη - Σοφίας: «Συνεχώς φάσκεις και αντιφάσκεις!»

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother μόλις ξεκίνησαν και ήδη ξέσπασαν οι πρώτες εντάσεις. Η Σοφία ήταν η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία και είχε το πάνω χέρια στο σπίτι του Big Brother. Ο Γρηγόρης όμως σε μια συζήτηση μαζί της άναψαν τα αίματα για ακόμη μια φορά λόγω της ασυννενοησίας μεταξύ τους.

Ο Γρηγόρης με την Σοφία είχαν διαφωνία μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει ρεπό αλλά και την επιλογή του ταίρι τους.

Για τον λόγο αυτό η Σοφία άρχισε να ορίεται κατηγορώντας τον πως συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει. Κάτι αντίστοιχο έγινε με τον καυγά της με τον Πυργίδη.

Ο Γρηγόρης ασφαλώς εκνευρίστηκε με τους χαρακτηρισμούς της και προχώρησε σε ασεβή σχόλια προς το πρόσωπο της.

Ασύλληπτο βίντεο στη δημοσιότητα - Έκαναν πάρτι χωρίς μέτρα οι παίκτες του Big Brother

Μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, βγήκε στη δημοσιότητα ένα ασύλληπτο βίντεο στο οποίο φαίνονται μερικοί πρώην παίκτες του Big Brother, να κάνουν πάρτι σε σπίτι χωρίς μέτρα προστασίας προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της Ραΐσα.

Είναι γνωστό πως λόγω του lockdown και του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, απαγορεύονται οι συναθροίσεις και τα πάρτι σε σπίτια.

Άλλωστε είδαμε τις προηγούμενες μέρες τον σάλο που δημιουργήθηκε με το πάρτι της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη και με το πάρτι του προέδρου του ΔΣΑ. Αυτή τη φορά δημοσιεύτηκαν μερικά πλάνα από το πάρτι που έστησαν οι παίκτες του Big Brother, που έχουν πλέον αποχωρήσει από το σπίτι. Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο live της Παρασκευής.