Με πασίγνωστη παρουσιάστρια ο Θέμης Γεωργαντάς πήρε τα.. βουνά και βγήκε για περπάτημα

Ποια ήταν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με πασίγνωστη παρουσιάστρια ο Θέμης Γεωργαντάς πήρε τα.. βουνά και βγήκε για περπάτημα

Το μήνυμα 6 στο 13033 έχει πάρει φωτιά για όλους τους ανθρώπους, ακόμα και για τους celebrity. Ο Θέμης Γεωργαντάς πήγε για περπάτημα στα.. βουνά με μια Ελληνίδα πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Όπως δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πήρε την Ναταλία Γερμανού και έφυγαν για μια εξόρμηση στα βουνά ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε κάποια άσχημα νέα.

Η φωτογραφία είχε την λεζάντα «Με έβγαλε βόλτα και μάλιστα με μάσκα MJ King Of Pop! (εγώ με @apostolosmitropoulos)» και απέσπασε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά χιλιάδες σχόλια και likes.

ο Θέμης Γεωργαντάς πήρε τα βουνά με την γερμανού

Θέμης Γεωργαντάς: Η αποκάλυψη για τον ΣΚΑΪ! Μένει ή φεύγει;

Ο Θέμης Γεωργαντάς έκανε την αποκάλυψη για τον ΣΚΑΪ και αν θα μείνει ή θα φύγει από το κανάλι!

Ο παρουσιαστής μίλησε επίσης και για τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά!

Συγκεκριμένα ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο Secret λέγοντας: «Απλώς, δεν υπέγραψα ακόμη, γιατί είναι εξωτερική παραγωγή και υπογράφω με την εταιρεία, όχι με το κανάλι. Μάλιστα, για τη νέα χρονιά συζητάω και κάτι άλλο με τον ΣΚΑΪ. Είναι πολύ ευχαριστημένο το κανάλι και φυσικά κι εγώ πολύ.

Ήταν ένα όνειρο που είχα τρία χρόνια στο μυαλό μου. Έτσι, έκανα συζητήσεις με διάφορα κανάλια και είχα από τρία πρόταση. Αποφάσισα να το κάνω με τον ΣΚΑΪ, που ήταν και το πρώτο κανάλι που με προσέγγισε.»

ΣΚΑΙ: Τον "αδειάζουν" επειδή δεν υπάρχει χώρος! Αυτός είναι ο παρουσιαστής που φεύγει από τον σταθμό!

Για τη σχέση του με την Φαίη Σκορδά, είπε: «Με το που έκανα τα πρώτα ραντεβού, την ενημέρωσα, της είπα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Ήταν η πρώτη με την οποία το συζήτησα, όταν ακόμη δεν το ήξερε κανείς. Όφειλα να την ενημερώσω, γιατί έναν χρόνο νωρίτερα πάλι είχα συζητήσει για να φύγω, αλλά τελικά παρέμεινα στο Πρωινό. Από τότε, λοιπόν, μου είχε πει, “εννοείται πως θα την κάνεις την εκπομπή και θα είμαι από τις πρώτες καλεσμένες σου”».