Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Άδειασε" το Bachelorette με αφορμή το Bachelor - «Ούτε με κυάλια δεν...»

Όσα είπε για τις φήμες που ακούγονται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να είναι η πρώτη Bachelorette, ωστόσο η ίδια "άδειασε" το ριάλιτι με αφορμή τα όσα έχει δει το The Bachelor.

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, διέψευσε την είδηση αυτή λέγοντας πως δεν θα έβλεπε τον εαυτό της σε κάτι τέτοιο ούτε με κυάλια.

Η αποκάλυψη της Παναγιώταρου για το Bachelorette

«Νομίζω ότι έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου και τις ισορροπίες μου μετά τον χωρισμό. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Έχω ακούσει τα πάντα για εμάς. Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου που δεν θα τα έκανα ποτέ στη ζωή μου. Μέχρι ότι ο γάμος μου ήταν συμβόλαιο. Το ότι χώρισα είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή μου. Δε μπορώ να μη το μοιραστώ με τον κόσμο.

Δεν μου αρέσει να πουλάω τη ζωή μου. Τις πρώτες μέρες είχε γίνει χαμός με τα τηλέφωνα. Αλλά το φανταζόμασταν. Είχαμε χωρίσει ήδη έναν μήνα πριν το ανακοινώσουμε. Είμαι 27 χρονών. Εννοείται ότι θέλω να φτιάξω τη ζωή μου και να κάνω παιδιά. Θέλω την επόμενη 5ετία να κάνω παιδιά» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία όταν ρωτήθηκε για το Bachelorette απάντησε: «Μια ακραία πρόταση που ακούγεται και δεν ισχύει είναι ότι θα είμαι η Bachelorette. Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο ούτε με κυάλια», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός παιδιού - "Όλα είναι πιθανά..."

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στο On Time και την Σάσα Σταμάτη για την σχέση της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και τον ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης όπως επίσης σχολίασε και την τυχαία συνάντηση τους σε νυχτερινό μαγαζί.

«Όλα είναι πιθανά. Όταν λες διάλειμμα ή γυρίζεις πίσω και συνεχίζεις από εκεί που το άφησες και κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι ένα παιδί. Ή χωρίζεις ολοκληρωτικά με διαζύγιο οριστικά και αμετάκλητα».

«Συναντηθήκαμε τυχαία στις Μέλισσες και ήμασταν στα διπλανά τραπέζια και μιλήσαμε. Αν είχαμε τσακωθεί, όπως λέει πολύς κόσμος ούτε θα του μίλαγα και θα έφευγα»,