Αγνώριστη η Αθήνα Οικονομάκου - Αυτό είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της

Δεν θα το πιστεύαμε ποτέ ότι δεν είναι φυσική ξανθιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγνώριστη η Αθήνα Οικονομάκου - Αυτό είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Αυτό που ξεχωρίζει πάνω της, ωστόσο, είναι το συγκλονιστικό ξανθό μαλλί της το οποίο όμως ανακαλύψαμε ότι δεν είναι φυσικό μιας και μικρή είχε ένα τελείως διαφορετικό χρώμα.

Η ηθοποιός περιποιείται πολύ τα μαλλιά της και συχνά παίζει με διαφορετικές ξανθές αποχρώσεις.

Εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρή και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Το φυσικό χρώμα της Αθηνάς δεν είναι ξανθό αλλά.. κόκκινο!

Ποτέ δεν θα περιμέναμε να είναι φυσική κοκκινομάλλα αλλά της πάει και αυτό εξίσου πολύ! Παράλληλα, η Αθηνά ανακοίνωσε κάποια ευχάριστα νέα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία με την κοκκινομάλλα Αθηνά Οικονομάκου:

η Αθηνά οικονομάκου με κόκκινο φυσικό μαλλί

Στο κομμωτήριο η Αθηνά Οικονομάκου πρώτη μέρα lockdown - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Το lockdown ξεκίνησε για δεύτερη φορά στη χώρα μας και έτσι η Αθηνά Οικονομάκου πρόλαβε να πάει ήδη από την πρώτη μέρα στο κομμωτήριο για να φτιάξει τα μαλλιά της ενόψει της καραντίνας. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και μερικές φωτογραφίες - ντοκουμέντο.

Η κυβέρνηση έδωσε τη δυνατότητα στα κομμωτήρια να λειτουργήσουν στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο προκειμένου να προλάβει ο κόσμος να κάνει τις δουλειές του πριν ξεκινήσει για τα καλά η καραντίνα.

Για το λόγο αυτό η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να αρπάξει την ευκαιρία και να ανανεώσει το look της. Το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες - ντοκουμέντο με την Αθηνά Οικονομάκου στο κομμωτήριο την πρώτη μέρα του lockdown

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα μετά την ανανέωση των μαλλιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε προηγούμενη ανάρτησή της η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε μία νέα φούστα από τη συλλογή της. Δείτε τη εδώ!

Αθηνά Οικονομάκου βαφή μαλλιώνΑθηνά Οικονομάκου μαλλιά

Με τσάντα 1.790 ευρώ η Αθηνά Οικονομάκου στο κέντρο της Κηφισιάς - Την συνδύασε με την μάσκα της

Η Αθηνά Οικονομάκου εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση! Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο κέντρο της Κηφισιάς φορώντας μάσκα - όπως επιτάσσουν τα μέτρα - αλλά και μια συγκλονιστική τσάντα που μάθαμε πως κοστίζει 1.790 ευρώ!

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αδυναμία στα όμορφα πράγματα και τα λεφτά που παίρνει από το Έλα στη θέση μου της φτάνουν και της περισσεύουν για να αγοράζει ότι θέλει!

Αθηνά Οικονομάκου ακριβές τσάντες

Αυτή είναι η τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου που κοστίζει 1.790 ευρώ

τσάντα αθηνάς Οικονομάκου