Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη μετά τον ερχομό της κόρης του

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη μετά τον ερχομό της κόρης του

Ο Σταμάτης Γονίδης και η σύζυγος του Κατερίνα Κουργιουξίδου υποδέχθηκαν χθες στο σπίτι τους το νεογέννητο μωράκι τους και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο τραγουδιστής λίγο αργότερα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας τσάκωσαν τον Σταμάτη Γονίδη ο οποίος εξομολογήθηκε πόσο ευτυχισμένος είναι που γίνεται μπαμπάς για τρίτη φορά.

Μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως στην κορούλα τους θα δώσουν το όνομα Μαρία - Ελένη και πως ήδη μπήκε στον ρόλο του πατέρα αφού την τάισε και της έδωσε γάλα ενώ πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει κάτι πολύ τρυφερό για την γυναίκα του.

Ο μαιευτήρας δήλωσε συγκεκριμένα: «Ο Σταμάτης δε μπήκε, περίμενε έξω να δει την κόρη του. Όταν του ανακοίνωσα τα χαρμόσυνα συγκινήθηκε πολύ και τραγουδούσε».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη στο παρακάτω βίντεο:

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη πήρε εξιτήριο - Αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από το μαιευτήριο

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε τον Σταμάτη Γονίδη και την σύζυγο του Κατερίνα Κουργιουξίδου, η οποία μόλις πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο όπου νοσηλευόταν.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού πριν λίγες μέρες υποδέχθηκαν το μωράκι τους.

Ο Σταμάτης Γονίδης, εκτός των άλλων, μίλησε “Καλύτερα δε γίνεται” για την κόρη του που ανυπομονεί να πάρουν σπίτι. Δείτε εδώ αναλυτικά τις πρώτες δηλώσεις του.

«Να είναι ευλογημένη. Γεννήθηκε και την ημέρα της Παναγίας και ένα από τα ονόματά της είναι Μαρία. Θα ονομάζεται Μαρία-Ελένη. Αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Δεν ήμουν μέσα στην ώρα του τοκετού, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά και περίμενα έξω στην αναμονή. Γέννησε φυσιολογικά. Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη της μητέρας της έχει. Γεννήθηκε 3,650! » είπε μεταξύ των άλλων ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες με τον Σταμάτη Γονίδη και την σύζυγο του έξω από το μαιευτήριο

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η σύζυγος του Σταμάτη Γονίδη πήρε εξιτήριο