Ανατριχιάζει ο αδερφός του Παντελίδη με την ανάρτηση του - «Θα προσεύχομαι τα βράδια..»

«Ραγίζει» καρδιές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχιάζει ο αδερφός του Παντελίδη με την ανάρτηση του - «Θα προσεύχομαι τα βράδια..»

Ο χαμός του Παντελή Παντελίδη έχει χαραχτεί στην μνήμη και στην καρδιά όλων μας, ειδικότερα της οικογένειας του και του αδερφού του, Κωσταντίνου ο οποίος με αφορμή τα γενέθλια του Παντελή δημοσίευσε μια ανατριχιαστική ανάρτηση.

Μπορεί να έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που έχασε την ζωή του ο τραγουδιστής, ο πόνος όμως και η πληγή ακόμα υπάρχει στην οικογένεια του με την μητέρα του να δημοσιεύει μια σπαρακτική φωτογραφία.

Η σχέση που είχε ο Παντελής με τον αδερφό του Κωνσταντίνου ήταν πολύ καλή για αυτό και ο δεύτερος δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες του αδικοχαμένου Παντελή στον προσωπικό του λογαριασμό.

Πριν λίγες μέρες ο Παντελής είχε γενέθλια και με αφορμή αυτό δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία και έγραψε: «Να ‘σαι καλά εκεί που είσαι, θα προσεύχομαι τα βράδια...και θα κάνω τα πάντα για εσένα. Είσαι η πρώτη μου σκέψη όταν ξυπνάω και η τελευταία πριν κοιμηθώ. Σαγαπάω και μου λείπεις κάθε μέρα και περισσότερο».

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Ανατριχιάζει ο αδερφός του Παντελίδη με την ανάρτηση του

Ανατριχιάζει ο αδερφός του Παντελίδη με την ανάρτηση του στο instagram

Παντελής Παντελίδης: "Λύγισε" και τους πιο σκληρούς η νέα ανάρτηση του μικρού αδερφού του

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, έχει ένα μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί πλέον στα social media και πριν λίγες ώρες έκανε μια πραγματικά συγκλονιστική ανάρτηση, ευαισθητοποιώντας έτσι πολύ κόσμο.

Για την ακρίβεια στα instastories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία δείχνει μια μάσκα η οποία έχει επάνω ένα συγκεκριμένο σύμβολο, εξηγώντας πως το σύμβολο αυτό είναι για ανθρώπους με αναπηρία.

"Πιθανόν να δείτε αυτό το σήμα πάνω σε μια μάσκα. Σημαίνει ότι αυτός που το φοράει είναι κωφός και ενδεχομένως να πρέπει να κάνει χειλεανάγνωση για να σας καταλάβει. Ίσως να πρέπει να βγάλετε την μάσκα για να του μιλήσετε", 'έγραφε πάνω η συγκεκριμένη φωτογραφία.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Κωνσταντίνος Παντελίδης κορωνοϊός μάσκα

Σε μια δύσκολη περίοδο που ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα αυξάνεται επικίνδυνα είναι καλό να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που έχουν μια ιδιαιτερότητα.

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη - Έγινε γνωστό...

Χαρές έχουν στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ο οποίο έφυγε από τη ζωή μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από μερικά χρόνια. Ωστόσο, ο μικρός αδερφός του συνεχίζει το όνειρο του, καθώς μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μουσικής.

Το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Παντελίδης εκτός του ότι μοιάζει πολύ στην εξωτερική εμφάνιση με τον τραγουδιστή, του μοιάζει και φωνητικά, έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο έγιναν γνωστά. Ο αδερφός του Παντελή θα βγάζει σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι και την ανακοίνωσε έκανε η Πωλίνα Φιλίππου η οποία πρόσφατα έγινε μαμά.

Παντελής Παντελίδης αδερφός τραγούδι