The Bachelor: Η Αντζελίνα ξεμπρόστιασε την Άννα για την στρατηγική της - Έμειναν άφωνες οι παίκτριες

Ο κακός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Η Αντζελίνα ξεμπρόστιασε την Άννα για την στρατηγική της - Έμειναν άφωνες οι παίκτριες

Ο κακός χαμός έχει γίνει στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor και οι τσακωμοί μεταξύ των κοριτσιών δεν έχουν σταματημό. Η Αντζελίνα ξεμπρόστιασε την Άννα μπροστά στις κοπέλες για τη στρατηγική της με αποτέλεσμα να μετατρέπεται το σπίτι σε κανονικό πεδίο μάχης.

Η Βίβιαν γύρισε από το ραντεβού της με τον Παναγιώτη και ξεκίνησαν αμέσως να ανάβουν τα αίματα.

Η Αντζελίνα, ο πυρήνας σχεδόν κάθε έκρηξης στη βίλα, έστησε στον τοίχο την Άννα την οποία κατηγόρησε πως κινείται στρατηγικά και πως δεν είναι πραγματικά φίλες με την Βίβιαν και με την Ραφαέλα.

Φυσικά η Άννα προσπάθησε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά μέχρι που η Αντζελίνα αποκάλυψε στις συμπαίκτριες της πως η Άννα είχε κακολογήσει τις φίλες της στον Βασιλάκο και πως «κάρφωσε» ότι δεν είναι πραγματικά ερωτευμένες μαζί του. Μεταξύ των άλλων, η Αντζελίνα δήλωσε περήφανη για τη καταγωγή της!

 Η Αντζελίνα ξεμπρόστιασε την Άννα για την στρατηγική της

The Bachelor: Εκτός εαυτού η Νικολέτα - Δεν θα πιστέψετε τι έκανε

Το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor ξεκίνησε με φωνές και εντάσεις εφόσον ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε στις παίκτριες πως επιλέγει την Βίβιαν για συγκατοίκηση. Αυτό φυσικά έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Νικολέτα, η οποία έκανε κάτι που δεν θα το πιστεύαμε ποτέ.

Η Νικολέτα ήταν αυτή που ανακοίνωσε την απόφαση του Παναγιώτη και αμέσως μετά την έσκισε, κάτι που μετέφερε η Βίβιαν στον ίδιο, με την απογοήτευση του να φτάνει κόκκινο.

Αφού αποχώρησε η Βίβιαν με τον Παναγιώτη, τα κορίτσια μαζεύτηκαν στον κήπο της βίλας και ανταγωνιζόντουσαν στο ποια είχε τα πιο πολλά νεύρα!

Με σκοπό, λοιπόν, να ξεσπάσει η Νικολέτα πήρε ένα μαξιλάρι και... άρχιζε να ζωγραφίζει την Βίβιαν. Φυσικά, η ζωγραφιά δεν ήταν διόλου κολακευτική! Δείτε εδώ την απίστευτη αποκάλυψη για το ριάλιτι!

Η νικολέτα ζωγράφισε τη βίβιαν

The Bachelor: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτριες μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη

ο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor μόλις ξεκίνησε με ουρλιαχτά και φωνές των παικτριών με την ανακοίνωση του Παναγιώτη να συγκατοικήσει με την Βίβιαν.

Ο Βασιλάκος αποφάσισε να πάει την σχέση του με την Βίβιαν ένα βήμα παρακάτω και να δει πως τα πηγαίνουν στο θέμα της συγκατοίκησης.

Έτσι έστειλε μια κάρτα στη βίλα όπου έγραψε το όνομα της Βίβιαν αλλά και τα σχέδια τους. Η άτυχη που ήρθε αντιμέτωπη με την κάρτα και την διάβασε στα υπόλοιπα κορίτσια ήταν η Νικολέτα, η οποία στο τέλος δεν κρατήθηκε και έσκισε το γράμμα.

Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτες μετά την ανακοίνωση του Παναγιώτη να συγκατοικήσει με την Βίβιαν