Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη στην Ελένη Αυλωνήτου

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Η μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη στην Ελένη Αυλωνήτου
News 26.11.2020 11:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Θρίλερ με την πρωην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου η οποία συνελήφθη ύστερα από μήνυση την οποία κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η σύλληψη της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14.30 από αστυνομικούς του ΑΤ Χαλανδρίου.

Ύστερα από προφορική εντολή του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, Νίκου Ορνεράκη, αφέθηκε ελεύθερη ενώ θα διενεργηθεί ποινική προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα.

Το επεισόδιο το οποίο οδήγησε στην κατάθεση μήνυσης και στη σύλληψη της κας Αυλωνίτου συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού Epsilon όπου ήταν καλεσμένη η κυρία Αυλωνίτου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής με παρουσιαστή τον Φουρθιώτη, η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε στην διαβόητη λίστα Πέτσα κατηγορώντας τον παρουσιαστή ότι πήρε λεφτά από τις καμπάνιες του «Μένουμε Σπίτι». Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον Φουρθιώτη να διαψεύδει τους ισχυρισμούς Αυλωνίτου και την πρώην βουλευτή να μην ανακαλεί. Ως εκ τούτου μετά την εκπομπή κατατέθηκε μήνυση κατά της πρώην βουλευτή η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθηκε στα πλαίσια του Αυτοφώρου.

Πηγή: ereportaz.gr

Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής πέρασε δύσκολες στιγμές όταν δέχτηκε επίθεση στο σπίτι του.

Πρόστιμο από το ΕΣΡ στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη - Αυτό είναι το ποσό

Όλοι θυμόμαστε την αγαπημένη, τότε, εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon TV, που είχε το όνομα "Αποκαλυπτικά". Σήμερα τα νέα γι'αυτήν βέβαια είναι άσχημα αφού το ΕΣΡ της έριξε πρόστιμο!

Πρόστιμο 120.000 ευρώ από το ΕΣΡ για την εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Epsilon TV επιβλήθηκε στη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ. Κατά το ΕΣΡ επρόκειτο για εκπομπή “ποιοτικώς υποβαθμισμένη, ώστε δεν γίνεται ανεκτή από τον μέσο πολίτη-τηλεθατή” και “επομένως, τελέσθηκε, και δη εκ προθέσεως, το (διοικητικό) αδίκημα της (ακραίας) υποβάθμισης τηλεοπτικού προγράμματος”.

. Η εκπομπή μεταδόθηκε το 2016, ο φάκελος συγκροτήθηκε το 2017, η απόφαση ελήφθη το Φεβρουάριο του 2019 δημοσιεύτηκε με 16 μήνες καθυστέρηση σήμερα, μετά από την καθαρογραφή της. Κι αυτό συμβαίνει διότι το ΕΣΡ έχει κάνει εμπάργκο στην ενημέρωση αποκλείοντας τους δημοσιογράφους από την ενημέρωση για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, περιοριζόμενη στην ανάρτηση των αποφάσεων στη Διαύγεια.

Το πρόστιμο με βάση τη συμφωνία μεταβίβασης της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ, βαρύνει την προηγούμενη ιδιοκτησία, αυτή του Φ. Βρυώνη.

Πηγή: typologies.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη - Σε σοκ ο παρουσιαστής

Εξελίξεις με την επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Share