Χάρης Βαρθακούρης: Απίστευτο "άδειασμα" στον Μικρούτσικο - "Μου λένε να μην του..."

Τι συμβαίνει με την παραγωγή του Big Brother και τον παρουσιαστή;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Απίστευτο

Ο Χάρης Βαρθακούρης, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την πορεία της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Στην συνέντευξη που παραχώρησε ωστόσο, μεταξύ άλλων, "άδειασε" την παραγωγή του Big Brother, οι οποίοι από το ακουστικό του λένε να μην απαντάει σε κάποια από αυτά που λέει.

Την ώρα που έχει ξεκινήσει συζητήσει για να παρουσιάσει εκπομπή με τη σύζυγό του, Αντελίνα αποκάλυψε:

«Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θέλει και δικαίως ενδεχομένως, να έχει την τελευταία λέξη και του την παραχωρώ. Δεν έχω λόγο ούτε να αντιδράσω ούτε να απαντήσω.

Καμιά φορά και από το ακουστικό μου λένε: «Μην απαντήσεις!», αν έχει πει κάτι το οποίο θα σήκωνε απάντηση. Το αφήνω να περάσει, δεν τρέχει τίποτα».

Ξέσπασε on air ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Χάρη Βαρθακούρη - «Λέει ψέματα»

Σήμερα το πρωί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε δίστασε να στείλει μήνυμα στην εκπομπή Ευτυχείτε και να ξεσπάσει για κάποιες δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το live του Big Brother, με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει πως λέει ψέματα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν σχολίασαν στο πλατό τίποτα για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Κεχαγιά, όπως είχαν κάνει την προηγούμενη εβδομάδα για την γραμμή ζωής της Άννας Μαρίας.

«Ήθελα να το πω στον Ανδρέα αλλά είπα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά και το προσπέρασα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. Πριν από λίγο καιρό βέβαια είχε δημιουργηθεί και πάλι θέμα με έναν καυγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Χάρη Βαρακούρη. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Λίγο αφού έπαιξε στο Ευτυχείτε η συγκεκριμένη δήλωση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε και απάντησε με ένα μήνυμά του στον Χάρη Λεμπιδάκη. Ο δημοσιογράφος μετέφερε όσα του είπε ο παρουσιαστής:

«Με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο Χάρης ψεύδεται στα όσα είπε. Επειδή στην περίπτωση της Άννας Μαρίας είχε σχολιάσει και είχε αντιδράσει, δεν του ζητήθηκε να σχολιάσει στη «γραμμή ζωής» του Κεχαγιά και άλλαξαν θέμα», είπε ενώ ο Χάρης αποκάλυψε πως το κλίμα ήταν πολύ παγωμένο σχετικά με τις εξελίξεις του παιχνιδιού.