Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ανήμερα της γιορτής της

Τι αποκάλυψε στο Ευτυχείτε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Η βραδιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ανήμερα της γιορτής της

Την γιορτή της είχε εχθές 25/11 η Κατερίνα Καινούργιου και στην πρωινή εκπομπή της Ευτυχείτε αποκάλυψε τι έκανε το βράδυ για να γιορτάσει με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

"Εχθές κοιμήθηκα από νωρίς, το ευχαριστήθηκα! Γιόρτασα ωραία, φάγαμε με τον Φίλιππο πολύ όμορφα. Αλλά έπεσα νωρίς για ύπνο γιατί η μέρα είχε πολλή ένταση…” αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να θυμήσουμε πως η παρουσιάστρια στη χθεσινή της εκπομπή είχε όλο εκπλήξεις από αγαπημένα της πρόσωπα, με αποκορύφωνα την έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη που βγήκε μέσα από συσκευασία δώρου!

Άφωνη η Κατερίνα Καινούργιου με την έκπληξη που δέχτηκε - «Πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω...»

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και στο πλατό δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη από πρόσωπο της οικογένειας της, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Οι συνεργάτες της, είχαν μιλήσει με την γιαγιά της, η οποία βγήκε στον αέρα μέσω Skype και ευχήθηκε και δημόσια στην εγγονή της.

«Κατερινούλα θέλω μια χάρη, θέλω του χρόνου να δω δισέγγονο. Εγώ γίνομαι 88 και πριν κλείσω τα μάτια μου θέλω δισέγγονο. Δεν έχω χρόνια, τα έφαγα τα χρόνια μου», είπε μεταξύ άλλων η γιαγιά της Κατερίνας Καινούργιου, νωρίτερα ωστόσο είδαμε κλάματα στο πλατό. Τι συνέβη;

Κατερίνα Καινούργιου: Η επιθυμία του Φίλιππου Τσαγκρίδη να μπει στο Bachelor - "Θα πεις ότι είσαι πρώην μου και..."

Καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ευτυχείτε, η Κατερίνα Καινούργιου μας αποκαλύπτει στιγμές μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο. Έτσι και τώρα σχολίασε την συζήτηση που είχαν για το Bachelor.

Tον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια συγκατοικεί με τον αγαπημένο της και έχουμε μάθει πολλά για την σχέση τους αλλά και για το τι αρέσει στον Φίλιππο. Το ζευγάρι την Πέμπτη το βράδυ παρακολούθησε το Bachelor και η παρουσιάστρια αποκάλυψε την συζήτηση τους.

“Περάσαμε ένα πολύ ερωτικό βράδυ με τον Φίλιππο. Παραγγείλαμε, πίτσες, μακαρονάδες, είδαμε Bachelor. Κάναμε σχέδια, έλεγε “σκέψου να είμαι ο επόμενος bachelor”, του έλεγα ¨καλά θα πας σαν πρώην της καινούργιου και θα σου δώσουν πολλά λεφτά”, και κάναμε σχέδια για το ποιοι φίλοι του θα πήγαιναν να γνωρίσουν τα κορίτσια” είπε η παρουσιάστρια.