Άφωνη η Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δανάη με τον Μουτσινά - «Δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφωνη η Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δανάη με τον Μουτσινά - «Δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό...»

Άφωνη έμεινε το πρωί της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής Πάμε Δανάη, η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα δώρο από τον Νίκο Μουτσινάς και δεν δίστασε να του απαντήσει, πως αυτό το γεγονός δεν θα το αφήσει έτσι.

Αυτό είναι το δώρο του Μουτσινά στην Μπάρκα που δέχτηκε στο πλατό του Πάμε Δανάη

Συγκεκριμένα, μετά τα δώρα που του έκανε με την βοήθεια του κοινού τους floor manager, ο παρουσιαστής της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” απάντησε στέλνοντας κι εκείνος ένα δώρο.. που ήταν το πορτραίτο… της Κατερίνας Καινούργιου.

Το συγκεκριμένο πορτραίτο να σημειώσουμε του το είχε κάνει δώρο η Έλενα Πολυκάρπου.

«Την Κατερίνα κορόνα στο κεφάλι μας. Άστη εδώ να μας φέρει γούρι. Θέλω να σας πω το εξής γιατί εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Εκτός ότι η Κατερίνα εμένα είναι ένας δικός μου άνθρωπος, εννοώ έχουμε επαφή, μιλάμε, είναι φίλη μου και αγαπιόμαστε πολύ, θέλω να σου πω Νίκο να είσαι έτοιμος γιατί δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Ετοιμάζουμε μια έκπληξη για πάρτη σου και όταν την έχω έτοιμη θα χαρείς πολύ», είπε η Δανάη Μπάρκα. Άφωνη η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega. Είδε ξαφνικά μπροστά της τον σύντροφό της.

Πάμε Δανάη: "Εγκεφαλικό" για την Δανάη Μπάρκα - Εμφανίστηκε στο παράθυρο ένα τεράστιο...

"Εγκεφαλικό" έπαθε η Δανάη Μπάρκα σήμερα το πρωί στην εκπομπή της, Πάμε Δανάη, όταν στο παράθυρο δίπλα της, εμφανίστηκε ένα τεράστιο burger το οποίο την άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, ένα γιγάντιο με μπιφτέκι 2 κιλών. Το συνόδευαν 15 φέτες τσένταρ, 15 φέτες μπέικον, 4 τηγανητά αβγά, ροδέλες κρεμμυδιού, ντομάτα και χειροποίητη σος.

Οι ατάκες λοιπόν που πέταξε η Δανάη Μπάρκα κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ήταν επικές, αφού της έτρεχαν τα σάλια καθ'όλη τη ώρα του ρεπορτάζ.

Ακολουθεί κομμάτια από τη συζήτηση τους:

Ένα άτομο είναι αρκετά δύσκολο να το φάει…

Δ.ΜΠ: Καλά. Δεν με έχεις γνωρίσει, γι’ αυτό.

Για μια οικογένεια αξίζει να το δοκιμάσει.

Δ.ΜΠ: Κι εγώ οικογένεια είμαι, μονομελής.

Έχουμε και τα μικρά μπιφτέκια με 100 γραμμάρια, με 200 γραμμάρια…

Δ.ΜΠ: Τι να μας κάνει; Τα 100 γραμμάρια τα δοκιμάζουμε για το αλάτι ρε Σπύρο!