Στο Πρωινό ο γιος του Μιχάλη Σκαρμούτσου - «Καλά δεν το πιστεύω, με τσάκισες...»

Η έκπληξη που τον άφησε άναυδο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο Πρωινό ο γιος του Μιχάλη Σκαρμούτσου - «Καλά δεν το πιστεύω, με τσάκισες...»

Μία όμορφη έκπληξη έκανε η ομάδα του Πρωινού στον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Ο σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη έμεινε άναυδος όταν άκουσε στον αέρα τον γιο του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής με την παρουσιάστρια για το άνοιγμα των σχολείων μετά το lockdown, ο μικρός Αλέξανδρος, βγήκε στον αέρα και χαιρέτησε τον μπαμπά του, κάτι που προκάλεσε την συγκίνηση του.

«Καλά δεν το πιστεύω, με τσάκισες τώρα», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φανερά συγκινημένος με την έκπληξη. Έντονο κλίμα συγκίνησης στο Πρωινό σημειώθηκε και χθες, όταν ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Κατσαφάδου.

H επιστροφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου στη τηλεόραση - Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μετά από αρκετό καιρό απουσίας από τον χώρο της τηλεόρασης, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με μια ολοκαίνουργια εκπομπή!

Αναφερόμαστε στην εκπομπή «ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ» και θα μπορούμε να την απολαύσουμε από 28/11 και κάθε Σαββατοκύριακο στις 15:00.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παίρνει τους δρόμους αναζητώντας τις γαστρονομικές.. γειτονιές. Η περιήγηση θα είναι από εστιατόριο μέχρι καντίνες και ο σεφ θα γνωρίζει όλους αυτούς που τηρούν τις παραδόσεις.

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα επισκέπτεται από μια γειτονιά της Αθήνας και θα ξεδιπλώνει μια καινούργια, ενδιαφέρουσα ιστορία. «Έθαψε» την παραγωγή του MasterChef ο Δημήτρης Σκαρμούτσος!

Από τις γειτονιές και τις ιστορίες του, θα εμπνέεται και τα πιάτα του, δημιουργώντας κάθε φορά από δύο συνταγές.

Ανυπομονούμε να δούμε το νέο του ξεκίνημα!

Έξαλλος ο Σκαρμούτσος: "Εμείς το ξεκινήσαμε, εμείς το φτιάξαμε!"

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του Πρωινού και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αρώνη και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιτυχία που κάνει το MasterChef.

Ο διακεκριμένος σεφ είπε χαρακτηριστικά: «Το έκανα, έκανα τα πρώτα 3, δημιουργήσαμε trend και εγώ προσωπικά και ο Λευτέρης και ο Γιάννης. Άρα, για ποια επιτυχία μιλάς. Εμείς το ξεκινήσαμε, εμείς το φτιάξαμε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι και να πηγαίνω κόντρα στα πιστεύω μου. Γιατί; Για να γίνω γνωστός; Μα είμαι ήδη. Για να βγάλω λεφτά; Μα βγάζω λεφτά από την πραγματική μου δουλειά».

Σχετικά με το αν θα προσλάμβανε στο εστιατόριό του κάποιον παίκτη του MasterChef, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Δεν θα έπαιρνα στην κουζίνα μου ένα παιδί από το Masterchef. Δεν το έκανα ούτε την εποχή που συμμετείχα εγώ. Δεν μπορείς να γίνεις ολοκληρωμένος μάγειρα, μαγειρεύοντας σε ένα πλατό της τηλεόρασης κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες με συνταγές που είτε στις έχουν δείξει είτε όχι, με υλικά που είτε τα γνωρίζεις είτε όχι». Ο Σκαρμούτσος "ξέσκισε" το Masterchef!

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα από την εκπομπή: