Η Κρυσταλλία αποχαιρέτησε το The Booth - Δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Κρυσταλλία αποχαιρέτησε το The Booth - Δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της

Η Κρυσταλλία πλέει σε πελάγη ευτυχίας και βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της αφού είναι έτοιμη να καλωσορίσει το πρώτο της μωρό παρέα με τον αγαπημένο σύντροφο της Δημήτρη Πλατανιά. Στη σημερινή εκπομπή του The Booth, η Κρυσταλλία αποχαιρέτησε συγκινημένη τους τηλεθεατές.

Τον τελευταίο καιρό, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν εμφανιζόταν στο πλατό αλλά αντιθέτως συνδεόταν μέσω skype ώστε να προστατευτεί όσο περισσότερο μπορεί η ίδια και το μωράκι της.

Έτσι, στη σημερινή εκπομπή η Κρυσταλλία αποχαιρέτησε το κοινό και την εκπομπή και αποκάλυψε, μεταξύ των άλλων, και το baby shower που έχει οργανώσει. Δεν δίστασε φυσικά να μας δείξει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παιδιά καλησπέρα! Είναι πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή γιατί σας αποχαιρετώ μαζί με το baby shower. Έφυγα πολύ ξαφνικά με όσα έγιναν. Νιώθω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό! Είναι Χριστούγεννα, είναι όλα γιορτινά, περιμένουμε και το μωρό. Είναι όλα μαζί, οπότε νιώθω τρομερή ανυπομονησία».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Κρυσταλλία: Σόκαρε η παρουσιάστρια του The Booth - «Δεν μπορούσα να φάω! Ήμουν 24ωρα με...»

Στην εκπομπή Happy Day, μίλησε η Κρυσταλλία, μια από τις παρουσιάστριες του The Booth και μεταξύ άλλων, μίλησε για το δύσκολο πρώτο 4μηνο που πέρασε στην εγκυμοσύνη της. Όπως αποκάλυψε δεν μπορούσε να φάει.

«Το παιδί είναι “Corona baby”», είπε με χιούμορ και συνέχισε: «Στο πρώτο lockdown ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι, τώρα περιμένουμε τον μπέμπη, οπότε είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είχα πάρα πολύ άγχος. Αναρωτήθηκα αν είναι η κατάλληλη περίοδος αλλά το θέλαμε πάρα πολύ».

«Όταν έμεινα έγκυος είχαμε ξεκινήσει με το “Just the 2 of us” και τώρα δεν είχα πει κάτι σε κανέναν, οπότε ήταν διπλό το άγχος», παραδέχτηκε.

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Κρυσταλλίας για το δύσκολο 4μηνο της εγκυμοσύνης της

«Πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο 4μηνο γιατί είχα θέματα με το στομάχι. Δεν μπορούσα να φάω. Ήμουν 24ωρα συνεχόμενα με πόνους», αποκάλυψε η Κρυσταλλία.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνάει η τραγουδίστρια, αφού σε πολύ λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγο της Δημήτρη Πλατανιά και έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.