My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Κωνσταντίνα - Τι συνέβη

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Κωνσταντίνα - Τι συνέβη

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style rocks ακούστηκαν αυστηρές κριτικές και βαριά σχόλια για ορισμένες εμφανίσεις, ειδικότερα της 18χρονης Κωνσταντίνας.

Η Κωνσταντίνα προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να εντυπωσιάσει τους κριτές με το στυλ της αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε για σήμερα.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνισή της αφού δήλωσε πως έχει πολλά και άσχετα μεταξύ τους κομμάτια.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η επόμενη που την έκρινε, λέγοντας της πως τίποτα από αυτά που φοράει δεν πάει μεταξύ τους.

Τότε, η Κωνσταντίνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει σε δάκρυα και ξέσπασε σε λυγμούς. Η παίκτρια δήλωσε πως δεν είναι κάποιο θέμα υγείας αλλά κάτι προσωπικό.

Είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά, είμαι λίγο πιεσμένη το τελευταίο διάστημα. Είναι προσωπικά… Θα μου περάσει».

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης της επισήμανε ότι δεν την κολακεύει η εικόνα που έχει δημιουργήσει και ότι η σημερινή της εμφάνιση δεν είναι καθόλου καλή.

Για τους παραπάνω λόγους, η Κωνσταντίνα συγκέντρωσε μόνο 9,8 βαθμούς. Δείτε εδώ την έκτακτη αλλαγή για το ριάλιτι μόδας!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Από το Survivor στο... My style rocks - Το πρόσωπο που έχει φέρει εντάσεις

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε παίκτης του My style rocks, ο οποίος αποκάλυψε πως αρχικά ήταν να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ωστόσο, το ακύρωσε για χάρη της Έλενας Χριστοπούλου.

Αυτός είναι ο παίκτης του My style rocks που ακύρωσε το Survivor

Ο λόγος για τον Σπύρο Νικολαϊδη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει φέρει αρκετές εντάσεις από τους 3 κριτές και κυρίως από τον Στέλιο Κουδουνάρη που και χθες έγινε έξαλλος.

«Αφού βγήκα Mister Hellas, μετά σκεφτόμουν το επόμενο βήμα. Σκεφτόμουν να πάω στο Survivor, αλλά καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού και πήγα στο My Style Rocks. Έχω αδυναμία στην Έλενα Χριστοπούλου. Δεν μου έχει κάνει πρόταση να είμαι μαζί της, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ.

Τα κορίτσια του My Style Rocks φοβούνται τον Μηνά. Δεν γνωρίζω ότι θα κάνει γκεστ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Έλενα Χριστοπούλου είναι νούμερο 1 σε αυτό το χώρο. Θα μιλήσει η Ραμόνα για την Χριστοπούλου; Πάμε καλά;», είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης.