Δεν πάει ο νους σας που γιόρτασε τα γενέθλια της η Μαρία Ανδρούτσου

Και όμως το έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν πάει ο νους σας που γιόρτασε τα γενέθλια της η Μαρία Ανδρούτσου

Η Μαρία Ανδρούτσου γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και τα πέρασε με έναν τρόπο και σε ένα μέρος που δεν θα μας πήγαινε για κανένας λόγο ο νους λόγω καιρού.

Η αγαπημένη Μιράντα από το Έλα στη Θέση μου αποφάσισε να μπει επίσημα στα 51 με έναν ιδιαίτερο και θαρραλέο τρόπο μιας και έβαλε το μαγιό της και πήγε στη θάλασσα.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να μην λογαριάζει κρύα και καιρούς και ετοιμάστηκε για την πρώτη της χειμερινή βούτια! Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τη θάλασσα και έγραψε:

«Τα γενέθλιά μου 26 Νοεμβρίου⭐️Νοεμβριανό κορίτσι????Της θάλασσας, της χαράς, του ονείρου, της ύπαρξης, του ατελείωτου ταξιδιού της σκέψης, της φαντασίας, της μουσικής, της αγάπης!! Ό,τι θέλω να είμαι... μια σκέψη, ένα δυνατό συναίσθημα, και να το... έγινε το θαύμα». Παράλληλα, τα γενέθλια της γιόρτασε χθες και η Ζέτα Δούκα!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Μαρίας Ανδρούτσου:

η Μαρία Ανδρούτσου γιόρτασε τα γενέθλια της με μια χειμερινή βουτιά

η Μαρία Ανδρούτσου γιόρτασε τα γενέθλια της στη θάλασσα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έχει γενέθλια και μας αποκαλύπτει πόσο χρονών γίνεται!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της αποκαλύπτοντας ανοιχτά την ηλικία της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε, μάλιστα, μια γλυκιά φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Δείτε εδώ την Άλκηστις στη παραλία!

Έτσι, παρέα με αυτή την φωτογραφία, γράφει την πιο τρυφερή και με όλο νόημα λεζάντα:

« Μπα!!! Και τι έγινε που φτάσαμε στο εξηκοστό έκτο λεπτό του παιχνιδιού»????...
Ο χρόνος δεν είναι χρήμα,
ο χρόνος είναι κρίμα να τον σπαταλάς,
γι αυτό ζήστε τις « στιγμές» του δυνατά!!!
Carpe Diem ... Αδράξτε τη μέρα ????????????????Σας ευχαριστώ για ΟΛΑ ....
#love #beautifulpeople

Δείτε την ανάρτησή της:

Ρούλα Κορομηλά: Πέρασε τα γενέθλια της με το πιο γλυκό πρόσωπο στη ζωή της

Με το πιο γλυκό πρόσωπο στο πλευρό της γιόρτασε τα γενέθλια της η Ρούλα Κορομηλά. Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει αποφασίσει να λείπει από τα φώτα της δημοσιότητας και την παρουσίαση, ωστόσο επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια κρατάει χαμηλό προφίλ από τον χώρο της showbiz και κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις. Πλέον περνάει την καθημερινότητα της με αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένεια της και φίλους.Το καταφύγιο της είναι το σπίτι της όπου έχει φτιάξει σαν... παλάτι.

Σήμερα η Ρούλα Κορομηλά έχει τα γενέθλιά της και δέχθηκε πολλές ευχές από συγγενείς αγαπημένους φίλους και φυσικά θαυμαστές αλλά τις πιο γλυκές ευχές τις πήρε από την μικρή ανιψιά της που της έχει τεράστια αδυναμία. Η μικρή είναι κόρη του αδελφού της Θανάση και από τότε που γεννήθηκε έχει κλέψει τα μυαλά της διάσημης θείας της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της και έγραψε στην λεζάντα «Εδώ η κολλητή μου, μου δίνει συμβουλές, γιατί απ’ των μεγάλων προκοψαμε. καλημέρα! Καλή Κυριακή!».