The Bachelor: Απίστευτη επίθεση της Εριέττας στη Ραφαέλα - «Δεν είσαι άνθρωπος.. είσαι ζώον!»

Αρχίσανε τα όργανα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Απίστευτη επίθεση της Εριέττας στη Ραφαέλα - «Δεν είσαι άνθρωπος.. είσαι ζώον!»

Το σημερινό επεισόδιο του The Bachelor μόλις ξεκίνησε και ήδη τα κορίτσια έχουν αρχίσει να τρώγονται. Με αφορμή το χθεσινό ραντεβού της Νικολέτας με τον Παναγιώτη, η Εριέττα έγινε έξαλλη με την Ραφαέλα την οποία δεν δίσταζε να την αποκαλέσει ζώον!

Η Νικολέτα δεν κατάφερε να πάρει τριαντάφυλλο και αυτό σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τα κορίτσια άρχισαν να αμφισβητούν τα αισθήματα όχι μόνο του Βασιλάκου αλλά και ορισμένων κοριτσιών.

Η Ραφαέλα άρχιζε να κακολογεί την Εριέττα και να αμφιβάλλει για τα πραγματικά συναισθήματα με την δεύτερη να γίνεται έξαλλη και να τα βάζει μαζί της.

Χαρακτηρισμοί όπως «ζώον» «σκουπίδι» και «ρακοσυλλέκτρια» δεν άργησαν να ακουστούν με αποτέλεσμα να μετατραπεί η βίλα σε πεδίο μάχης. Δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

The Bachelor: Στη φόρα όλη η αλήθεια για τους γονείς του Βασιλάκου - «Οι άνθρωποι που είδαμε είναι...»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, αλλά και το «The Bachelor», ενώ αποκάλυψε ποια είναι η αλήθεια για τους γονείς του.

«Ξέρω όλη την οικογένεια του Παναγιώτη, όχι μόνο τον Παναγιώτη. Είναι καταπληκτική οικογένεια, καταπληκτικό παιδί. Είναι σπουδαγμένο παιδί. Στις μέρες μας με τόση ανεργία και τα παιδιά να ψάχνουν την παραμικρή ευκαιρία να βγάλουν λεφτά…

Δεν τρελαίνομαι με τα τηλεπαιχνίδια, αλλά αν ήμουν και εγώ νέος και ήθελα να με δει ο κόσμος ή να βγάλω μεροκάματο, θα πήγαινα και εγώ. Μπορεί να αρπάξεις και την ευκαιρία. Προηγουμένως μιλάγατε για τον Ντάνο. Ο Ντάνος ήρθε να παίξει στο Τατουάζ και λέγανε διάφορα. Έφτιαξε καριέρα και κρατήθηκε το παιδί.

Όποιος δεν καταλαβαίνει πως το Bachelor είναι σενάριο, ας το ζήσει. Ένα σήριαλ είναι που ο Παναγιώτης είναι με 20 γυναίκες. Βασικά τον ζηλεύουμε όλοι. Όπως και εμένα με ζήλευαν όταν φίλαγα την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Παπαθωμά.

Οι άνθρωποι που είδαμε στην οικογενειακή φωτογραφία είναι αυτοί που είδαμε στο πρώτο επεισόδιο. Το υπογράφω 100%. Ο θείος του Παναγιώτη Βασιλάκου έχει βαφτίσει την κόρη μου. Ο μπαμπάς του όταν ήταν μικρός σταμάταγε η κυκλοφορία.

Ο Παναγιώτης θα γίνει ηθοποιός μετά το Bachelor. Σας το υπογράφω. Έχει κάνει μαθήματα υποκριτικής ήδη δύο χρόνια. Δίπλα σε πολύ καλούς δασκάλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ηθοποιός. Τώρα που θα παίξει θα το δούμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μίλησε και για την υγεία του.