Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αυτή ήταν η δοκιμασία βέτο

Αρκετά απαιτητική

Big Brother: Αυτή ήταν η δοκιμασία βέτο
News 27.11.2020 01:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η δοκιμασία βέτο του σημερινού επεισοδίου του Big Brother ήταν αρκετά απαιτητική και δημιούργησε εντάσεις στο σπίτι.

Ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι για την αποψινή δοκιμασία πρέπει να χωριστούν σε τρεις ισάριθμες ομάδες και να τοποθετήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τις κάλτσες που βρίσκονται στο κήπο του σπιτιού.

Το δύσκολο της δοκιμασίας βέβαια ήταν ότι η τοποθέτηση τους έπρεπε να γίνει με απόλυτη ακρίβεια αναφορικά με το χρώμα και τη θέση. Η ομάδα που θα ολοκλήρωνε πιο γρήγορα τη δοκιμασία, χτύπαγε το καμπανάκι. Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

Big Brother: Άγριο ξέσπασμα από την Άννα Μαρία - «Όλοι χαζοί είστε εδώ μέσα;»

Το σημερινό επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με την ψηφοφορία των παικτών προς αποχώρηση, η οποία δημιούργησε εντάσεις και νεύρα ειδικά στην Άννα Μαρία.

Οι αρχικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ραμόνα, ο Χρήστος, ο Δημήτρης Πυργίδης και η Άννα Μαρία. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, άναψαν τα αίματα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και οι παίκτες έκαναν τις μαντεψιές τους για το ποιος ψήφισε ποιον.

Μετά από λίγο ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε την δοκιμασία βέτο η οποία στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει η Άννα Μαρία υποστηρίζοντας πως δεν θέλει κανένας να την σώσει και πως επιθυμεί να πάει προς αποχώρηση.

Η Σοφία φυσικά διαφώνησε με την άρνηση της Άννας Μαρίας να συμμετέχει στο βέτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί απίστευτη ένταση μεταξύ τους.

Λίγο μετά, η Άννα Μαρία πήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας βουρκωμένη και υποστήριξε πως όλοι την πολεμούν και την έχουν κάνει χάλια ψυχολογικά για αυτό και θέλει τα βέτο να είναι ατομικά και όχι ομαδικά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε πως δέχτηκε λεκτική επίθεσή - "Με αποκαλούν Αφρο-φίδι"

"Οργίασε" το Twitter με το Big Brother - «Από το Survivor είχα να χαρώ τόσο»

Share