Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μια μεγάλη ανατροπή έγινε στην αποψινή δοκιμασία του βέτο του Big Brother με τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Σοφία Δανέζη, η οποία έκανε τον καλύτερο χρόνο πάνω στη σανίδα και κατάφερε να σταθεί όρθια περισσότερο από όλους.

Οι παίκτες, έτσι, που βγήκαν υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία, η Ραμόνα και ο Δημήτρης Πυργίδης. Η Σοφία, που νωρίτερα τσακώθηκε ακόμη και με τον άνθρωπο, που δε θα περιμέναμε, ως νικήτρια είχε το δικαίωμα να σώσει κάποιον και είχε σκοπό να το κάνει με την Άννα Μαρία η οποία όμως αρνήθηκε να το δεχθεί με αποτέλεσμα τελικά να αλλάξει η πορεία του βέτο.

Κι αυτό, γιατί αρχικά ήταν υποψήφιος και ο Χρήστος Βαρουξής, με τη Σοφία να αποφασίζει, σε μια στρατηγική κίνηση, να τον σώσει, λέγοντας στο «Μεγάλο Αδελφό» πως θα αφήσει «να παλέψουν τα λιοντάρια». Ο Χρήστος προσπάθησε να αλλάξει την απόφαση, καθώς είχε ψηφίσει τη Σοφία, αλλά αυτό δε γίνεται βάσει κανονισμών, με αποτέλεσμα να σωθεί. Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου!

Big Brother: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Σοφία μετά τον καυγά - Ξέσπασε σε λυγμούς

Στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother η Σοφία βγήκε εκτός εαυτού μετά τον τσακωμό της με τον Ζακ και τον Θέμη με αποτέλεσμα να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μετά την έκρηξη του Θέμη, η Σοφία ένιωθε κάτι παραπάνω από απογοητευμένη. Ενώ όλον αυτόν τον καιρό πίστευε πως είναι φίλοι με τον Θέμη και πως έχουν πολύ καλές σχέσεις, ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με έναν εαυτό που δεν γνώριζε πως είχε ο συγκεκριμένος παίκτης, μιας και σχεδόν ποτέ δεν καυγαδίζει.

Ο Μεγάλος Αδερφός κάλεσε την Σοφία στο δωμάτιο επικοινωνίας ώστε να συζητήσουν τον τσακωμό που είχε με τα αγόρια. Η παίκτρια όμως δεν άντεξε ψυχολογικά και σχεδόν κατέρρευσε από τα κλάματα και τους λυγμούς.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς προσπάθησε να την ηρεμήσει και να φτιάξει την ατμόσφαιρα, όμως αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά να συζητήσουν τα όσα συνέβησαν με αποτέλεσμα να τσακωθούν και μεταξύ τους.