Άντζελα Δημητρίου: Ποζάρει στο στολισμένο σαλόνι χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο

Για δείτε...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου: Ποζάρει στο στολισμένο σαλόνι χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο

Η Άντζελα Δημητρίου όπως και πολλοί άλλοι στόλισε το σπίτι της και το μοιράστηκε μαζί μας με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο.

Είναι αρκετά ενεργή στα social media και το βράδυ της Πέμπτης αποφάσισε να μοιραστεί το δικό της χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι celebrities.

“Έρχονται Χριστούγεννα, μια γιορτή που πρέπει να είναι όλοι οι άνθρωποι αγαπημένοι και ενωμένοι. Σας εύχομαι καλές γιορτές αγκαλιά με τις οικογένειες σας, με υγεία και ο Θεός να μας προστατεύει… Σας αγαπώ πολύ πολύ.” έγραψε η Άντζελα Δημητρίου στη λεζάντα της φωτογραφίας της. Ανέβασε φωτογραφία της από το 1993 και μείναμε άφωνοι

άντζελα δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου: Έτσι είναι το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Άντζελα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε πολύ γκράντε εμφανίσεις, ωστόσο εμείς σας βρήκαμε μία φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σίγουρα είναι πάντα στο μυαλό μας με αυτές τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, τα εκπληκτικά φορέματά της και το μακιγιάζ της, ωστόσο όπως έδειξε η ίδια, δεν έχει κανένα πρόβλημα να εμφανιστεί στα social media εντελώς άβαφη.

Η Άντζελα Δημητρίου, φροντίζει να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι και αυτό γιατί θέλει να προστατευθεί αλλά και να προστατεύσει τους γύρω της από τον κορωνοϊό, και έτσι χθες βράδυ αποφάσισε να πει στους διαδικτυακούς της φίλους την πιο γλυκιά καληνύχτα με μία όμορφη φωτογραφία και ένα υπέροχο μήνυμα.

Έβαλε λοιπόν τις πιτζάμες της, έβγαλε το μακιγιάζ της και πόζαρε στο φακό για να καληνυχτίσει τον κόσμο του Instagram, με ένα ξεχωριστό και πιο ποιητικό μήνυμα, ενώ τις προάλλες μας εντυπωσίασε με τη φωτογραφία που ανέβασε από το 1993.

Έτσι είναι η Άντζελα Δημητρίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ

«Μια όμορφη καληνύχτα... από καρδιάς !!!"Η πόλη νύσταξε και ονειρεύεται...άδειοι οι δρόμοι και ένα αστέρι ότι ζητήσεις θα σου το φέρει"» έγραψε η τραγουδίστρια, κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.