Βαθιά συγκινημένη η Σκορδά αποκάλυψε στο Πρωινό: "Εχθές έβαλα τα κλάματα όταν..."

Η εξομολόγηση της για το περιστατικό με την Κική Λιτσάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαθιά συγκινημένη η Σκορδά αποκάλυψε στο Πρωινό:

Αφορμή για να αποκαλύψει την χθεσινοβραδινή της συγκίνηση η Φαίη Σκορδά σήμερα στο Πρωινό στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Κική Λιτσάκη στον Αρναούτογλου για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την χρήση ουσιών αλλά και την φυλάκισή της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 δήλωσε:

"Μένω στο πριν… πως ένα κορίτσι ζει μέσα στο σπίτι της. Είδα το γράμμα χθες, από το Instagram και έβαλα εγώ τα κλάματα…"

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε πως η Φαίη λίγες ημέρες πριν αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Φαίη Σκορδά: "Περαστικά να είναι..." - "Κόπηκαν" ξαφνικά τα χαμόγελα στο Πρωινό

Η συνέντευξη της Βίκυς Κάβουρα, στην οποία έκανε κατάθεση ψυχής, στάθηκε η αφορμή να κοπούν απότομα τα χαμόγελα στον αέρα του Πρωινού.

Η Φαίη Σκορδά συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις της Βίκυς για την υγεία του πατέρα της αλλά και για όλα όσα συνέβησαν στην ζωή της αυτή την περίοδο της ευχήθηκε περαστικά.

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έδωσε ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη και στο It’s Show Time και στο J2US. Δεν πρόκειται να πω κουβέντα γι’ αυτόν, ό,τι είναι θα το βρούμε μεταξύ μας», τόνισε η Βίκυ Κάβουρα.

«Ίσως είναι από τις πιο δύσκολες ψυχολογικά φάσεις της ζωής μου. Δούλευα non stop. Μέχρι πέρυσι δεν είχα δει πώς είναι να ξυπνάς χαλαρός. Τώρα το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε.

Αυτή δεν είναι η χρονιά μου και θέλω να τελειώσει. Δεν θα το συζητήσω τώρα γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά και δεν κάνει. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα (οικογενειακώς). Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση, έγινε καλά… Πραγματικά δεν θέλω να το συζητήσω γιατί θα κλάψω», είπε συγκινημένη η Βίκυ Κάβουρα.

Μεταξύ άλλων η Βίκυ Κάβουρα μίλησε και για την προσωπική της ζωή αναφέροντας πως δεν θέλει να έχει στο πλευρό της κάποιον σύντροφο αυτή την περίοδο. Αν και μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα στο instagram της για τον Νίκο Οικονομόπουλο ξεσήκωσε πολλά σχόλια, δείτε την εδώ.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο: