«Ξεχειλίζει» από ρούχα η ντουλάπα στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά

Βίντεο από μέσα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ξεχειλίζει» από ρούχα η ντουλάπα στο σπίτι της Ρούλας Κορομηλά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το οποίο φαίνεται η ντουλάπα που έχει στο σπίτι της, η οποία «ξεχειλίζει» από ρούχα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή.

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο από την ώρα που οργάνωνε την ντουλάπα της και όπως θα δείτε παρακάτω, είναι γεμάτη με ρούχα και τσάντες. Δείτε εδώ και μία απίστευτη ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά για ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε.

Αυτή είναι η ντουλάπα της Ρούλας Κορομηλά

Στόλισε το σπίτι της η Ρούλα Κορομηλά - Φώτισε το σαλόνι της με τα δεκάδες φωτάκια

Το σπίτι της στόλισε χριστουγεννιάτικα η Ρούλα Κορομηλά και από τα δεκάδες φωτάκια που έβαλε στο δέντρο της και όχι μόνο, έχει φωτίσει όλο το σαλόνι της.

Η παρουσιάστρια μπορεί να κρατάει ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στο instagram είναι καθημερινή χρήστης και μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή, ειδικά εν μέσω καραντίνας που είναι συνεχώς κλεισμένη στο σπίτι της.

Ενάμιση μήνα λοιπόν πριν από τα Χριστούγεννα, η Ρούλα Κορομηλά στόλισε το σπίτι της και το έκανε πανέμορφο όπως είδαμε στις φωτογραφίες.

«Μια μικρή χριστουγεννιάτικη δοση αισιοδοξιας ,στολισμού, μπορει να κάνει πιο νοστιμη την καραντίνα!», έγραψε στην λεζάντα της μιας ανάρτησης της.

Ρούλα Κορομηλά σαλόνι σπιτιού

Ρούλα Κορομηλά χριστουγεννιάτικος στολισμός σπίτι

Ενώ να σημειώσουμε πως πριν από λίγους μήνες απαρηγόρητη ήταν η Ρούλα Κορομηλά, καθώς θρήνος είχε "σκεπάσει" το σπίτι της.

Βίντεο μέσα από το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά - «Με συκοφαντεί, με δείχνει από...»

Η Ρούλα Κορομηλά μπορεί να κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο κάνει πολλές αναρτήσεις από την καθημερινότητα της στο σπίτι. Όπως χθες που έκανε γνωστή με ένα βίντεο την επίσκεψη που δέχτηκε.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει κολλητό φίλο τον αγαπημένο ηθοποιό Παντελή Καναράκη και όταν είναι ελεύθεροι από υποχρεώσεις, συναντιούνται και περνάνε χρόνο μαζί.

Χθες λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο τους από τις χαλαρές στιγμές που πέρασαν στο σπίτι της.

«Μου κρύβει τα γυαλιά, με συκοφαντεί, με δείχνει απο το κακό προφίλ, τη μια με φουσκώνει την άλλη με ξεφουσκώνει, οτι του ‘ρθει στο κεφάλι μου το λέει αλλα πείτε μου γιατί τον αγαπώ τόσο; Άκου να μου πει για πάμπερς μικρό κορίτσι», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ο Παντελής Καναράκης, βρίσκεται στο πλευρό της πάντα όταν το έχει ανάγκη, όπως πριν λίγες ημέρες που πέρασε δύσκολες με την απώλεια του σκύλου της.