«Έσκασε» spoiler για το Καφέ της Χαράς - Η «Χάσκα» αποκάλυψε τα πάντα για τους έρωτες στη σειρά

Λίγο πριν το νέο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» spoiler για το Καφέ της Χαράς - Η «Χάσκα» αποκάλυψε τα πάντα για τους έρωτες στη σειρά

Η Ρένια Λουιζίδου, ή αλλιώς η «Χάσκα», αποκάλυψε τα πάντα για τους έρωτες που διαδραματίζονται στο Καφέ της Χαράς και δε δίστασε να δώσει και ένα spoiler για τη συνέχεια της σειράς και για το μέλλον που έχουν οι πρωταγωνιστές.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα γυρίσματα σε εποχές κορωνοϊό καθώς και στο τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια, τώρα που ο χαρακτήρας της επιστρέφει στη σειρά - δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις.

Αυτά είπε η Ρένια Λουιζίδου για το Καφέ της Χαράς

«Είναι ένα χαώδες τοπίο με την έννοια ότι ούτε γύρισμα είναι εύκολο να κάνεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, απολυμαίνοντας συνέχεια τον εαυτό σου τα ρούχα, βάζοντας τη μάσκα, βγάζοντας τη μάσκα. Παρόλα αυτά προσπαθούμε χωρίς να χάνουμε την πίστη μας και τη διάθεσή μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», σημείωσε η ηθοποιός.

Όσο για το αν η σειρά θα έχει happy end, η Ρένια Λουιζίδου είπε: «Αλήθεια, δεν το ξέρω. Αλλά δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας happy end, γιατί εδώ τώρα είμαστε στη φάση που ερωτεύονται τα παιδιά μας. Εκεί δεν ξέρω τι κάνει ένας γονιός, ή μάλλον ξέρω, κάνει στην άκρη».

«Δεν ξέρω ποιος έρωτας από τους δύο θα νικήσει. Αν το έγραφα εγώ θα έκαναν πίσω οι γονείς, αλλά δεν το γράφω εγώ. Δεν ξέρω πώς έχουν οργανώσει την πλοκή τα παιδιά ακριβώς και που θα οδηγηθεί ο νεανικός έρωτας και αν θα ανοίξει δρόμο για τον γεροντοέρωτα», είπε στο τέλος.

Ευχάριστα νέα για την Ματούλα από το Καφέ της Χαράς - Το αποκάλυψε με μια ανάρτηση!

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την αγαπημένη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς! Η ηθοποιός μπορεί να έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και το έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook!

Η Χαρά Σμύρου, έχει μείνει για πάντα συνδεδεμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού με το ρόλο της Ματούλας που υποδύθηκε στη σειρά το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1. Οι ατάκες της, τα νάζια της, οι προσπάθειες της να καλύψει τον έρωτα του Μπίλι και της Γωγώς, το φλερτ με τον Φατσέα αλλά και τα όνειρά της για μια ζωή μακριά από το Κολοκοτρωνίτσι, έκαναν τη Ματούλα αναπόσπαστο κομμάτι του σεναρίου του επιτυχημένου σήριαλ του 2003.

Που είναι και τι κάνει σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Η πάντα αποφασισμένη και μονίμως ερωτευμένη κόρη της Σώμαινας έχει επιλέξει να φύγει από την Ελλάδα εδώ και χρόνια. Ζει στη Νέα Υόρκη, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα τρία τους παιδιά.

Μπορεί στο διαδίκτυο να μην είναι τόσο ενεργή αλλά πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστό με μια ανάρτησή της πως έπιασε δουλειά!

πώς είναι σήμερα η Ματούλα του Καφέ της Χαράς

Ωστόσο, δείτε εδώ ποιος ηθοποιός του Καφέ της Χαράς όταν τελείωσε η σειρά πήγε στον ψυχίατρο!

ΠΗΓΗ χ