My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μικαέλα - Αποχώρησε από το πλατό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Μικαέλα - Αποχώρησε από το πλατό

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks η Μικαέλα Φωτιάδη ξέσπασε ξαφνικά σε λυγμούς και καθώς δεν μπορούσε καθόλου να συγκρατήσει τα δάκρυα της αποχώρησε από το πλατό.

Η Μικαέλα ξεκίνησε να κλαίει κατά την διάρκεια της πασαρέλας της Έρης, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ήταν ο λόγος που στεναχωρήθηκε

Φυσικά μόλις το αντιλήφθηκε η Κατερίνα Στικούδη ότι η Μικαέλα έχει ξεσπάσει σε κλάματα, την ρώτησε τι έχει συμβεί κι αν ο λόγος που κλαίει σχετίζεται με την εκπομπή. Η παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι προσωπικό το θέμα αλλά ότι δεν επιθυμεί να πει κάτι παραπάνω για αυτό.

Καθώς εξακολουθούσε να μην νιώθει καλά, η Μικαέλα ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό και λίγο αργότερα επέστρεψε ξανά στη θέση της. Αυτή, μεταξύ των άλλων, ήταν η παίκτρια που κέρδισε στο αποψινό επεισόδιο!

 Ξέσπασε σε λυγμούς η Μικαέλα

My Style Rocks: Ξέσπασε σε λυγμούς η Κωνσταντίνα - Τι συνέβη

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style rocks ακούστηκαν αυστηρές κριτικές και βαριά σχόλια για ορισμένες εμφανίσεις, ειδικότερα της 18χρονης Κωνσταντίνας.

Η Κωνσταντίνα προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να εντυπωσιάσει τους κριτές με το στυλ της αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε για σήμερα.

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την εμφάνισή της αφού δήλωσε πως έχει πολλά και άσχετα μεταξύ τους κομμάτια.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η επόμενη που την έκρινε, λέγοντας της πως τίποτα από αυτά που φοράει δεν πάει μεταξύ τους.

Τότε, η Κωνσταντίνα δεν μπορούσε να συγκρατήσει σε δάκρυα και ξέσπασε σε λυγμούς. Η παίκτρια δήλωσε πως δεν είναι κάποιο θέμα υγείας αλλά κάτι προσωπικό.

Είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά, είμαι λίγο πιεσμένη το τελευταίο διάστημα. Είναι προσωπικά… Θα μου περάσει».

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης της επισήμανε ότι δεν την κολακεύει η εικόνα που έχει δημιουργήσει και ότι η σημερινή της εμφάνιση δεν είναι καθόλου καλή.

Για τους παραπάνω λόγους, η Κωνσταντίνα συγκέντρωσε μόνο 9,8 βαθμούς. Δείτε εδώ την έκτακτη αλλαγή για το ριάλιτι μόδας!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: