Big Brother: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτες μόλις αντίκρυσαν την έκπληξη του Μεγάλου Αδερφού

Έπαθαν σοκ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother: Ξέσπασαν σε ουρλιαχτά οι παίκτες μόλις αντίκρυσαν την έκπληξη του Μεγάλου Αδερφού

Το αποψινό live του Big Brother μόλις ξεκίνησε και οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε ουρλιαχτά και φωνές.

Ο Μεγάλος Αδερφός σκέφτηκε να φτιάξει το κλίμα και την ατμόσφαιρα και με αφορμή τα Χριστούγεννα που έρχονται, μετέτρεψε τον κήπο σε ένα φαντασμαγορικό τοπίο.

Το πολυτελέστατο σπίτι των παικτών γέμισε με φωτάκια και στολίδια με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι με το στόμα ανοιχτό και να μην μπορούν να πιστέψουν στο θέαμα που αντικρύζουν.

Φυσικά, αυτό έφτιαξε αμέσως την ατμόσφαιρα και τους έκανε να χαλαρώσουν και να ξεαγχωθούν για το αποψινό αποτέλεσμα της αποχώρησης. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Big Brother: «Βόμβα» οι αποψινοί καλεσμένοι του live

Απόψε στις 21:00 συντονιζόμαστε στο ΣΚΑΙ για το μεγάλο live του Big Brother από το οποίο θα αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης. Ποιοι όμως είναι οι καλεσμένοι που θα δούμε στο αποψινό πλατό;

O πρώτος που θα κάνει την εμφάνιση του είναι ο Νίκος Γεωργίαδης, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης, τον οποίο καλωσορίζει ο Χάρης Βαρθακούρης για πρώτη φορά στο πλατό.

Το δεύτερο πρόσωπο που θα σχολιάζει τα όσα έγιναν αυτήν την εβδομάδα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι η Νάταλι Κάκκαβα, η οποία έχει ξανά εμφανιστεί στο πλατό.

Για την αποψινή συμμετοχή και εμφάνιση της έγραψε στο instagram: «Και αύριο θα είμαστε μαζί στο live να σχολιάσουμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Και εννοείται πως θα πούμε μόνο αλήθειες».

Αναβρασμός στο σπίτι του Big Brother - Οι καυγάδες και οι στρατηγικές

Κανονικός αναβρασμός πρόκειται να επικρατήσει και απόψε στο σπίτι του Big Brother, καθώς στο live θα δούμε μερικά στιγμιότυπα που έλαβαν χώρα λίγες ώρες πριν. Οι καυγάδες θα γίνουν όλο και πιο έντονοι ενώ θα αποκαλυφθούν οι στρατηγικές όλων.

Άννα Μαρία, Δημήτρης Πυργίδης και Ραμόνα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδο από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται, οι στρατηγικές αναπτύσσονται και οι παρέες αλλάζουν.

Η Σοφία και ο Θέμης συζητούν ζωντανά με το πλατό και τον Ανδρέα Μικρούτσικο την κρίση στη μεταξύ τους σχέση.

Ποιος θα αποχωρήσει; Δείτε το τρέιλερ του αποψινού live Big Brother! Δείτε εδώ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε.